aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠαπασταύρου: «Το παρασκήνιο δεν κυνηγά εμάς, καμία συνεργασία με τον ΑΠΟΕΛ»

Παπασταύρου: «Το παρασκήνιο δεν κυνηγά εμάς, καμία συνεργασία με τον ΑΠΟΕΛ»

Στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης, πρόεδρος της εταιρείας Ομόνοια Ποδόσφαιρο Σταύρος Παπασταύρου ρωτήθηκε για κάποιες φήμες που τον θέλουν σχετίζεται με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Παπασταύρου: «Δεν ψάχνω δικαιολογίες, ούτε ήρθα στην Ομόνοια για 7 μήνες»!

Ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» ήταν ξεκάθαρος ότι δεν έχει καμία σχέση με το Πρόδρομο Πετρίδη, ενώ απάντησε και σε αυτούς που λένε ότι είναι Ανορθωσιάτης: «Κανένα από τα δύο δεν ισχύει και μάλιστα πρώτη φορά άκουσα ότι είμαι συνεργάτης με τον ΑΠΟΕΛ. Τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ τον γνώρισα σε συνελεύσεις στην ΚΟΠ και μια φορά στο γήπεδο.

Ο Σταύρος Παπασταύρου απάντησε και σε ερώτηση για όλα όσα ακούγονται κατά καιρούς για παρασκήνιο στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου…

Διαβάστε επίσης: Παπασταύρου: «Την τελευταία κίνηση την έκανε η Θύρα 9 που έκανε ομάδα»

«Άκουσα πολλά και διάφορα. Δεν είναι η θέση μου να τοποθετηθώ γι’ αυτά. Δεν μπορώ σαν πρόεδρος της Ομόνοιας να δώσω λύσεις και να κουμαντάρω τι γίνεται, αν όντως υπάρχει παρασκήνιο όπως λέγεται. Πρέπει οι υπεύθυνοι να αναλάβουν δράση, εμείς πάντως δεν πρόκειται να ανακατωθούμε σε παρασκήνια. Όταν πάρουμε πρωτάθλημα θα το πάρουμε με την αξία μας. Το παρασκήνιο δεν μας κυνηγά εμάς»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ