aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠαπασταύρου για τους καφενέδες: «Από τον ΑΠΟΕΛ πήραμε τις πληροφορίες»

Παπασταύρου για τους καφενέδες: «Από τον ΑΠΟΕΛ πήραμε τις πληροφορίες»

Νέα ανάρτηση από τον πρόεδρο της Ομόνοιας. Ο Σταύρος Παπασταύρου τοποθετείται για την αλλαγή στο πρωτόκολλο της ΚΟΠ, αφήνοντας αιχμές για τον ΑΠΟΕΛ και τον τρόπο που χειρίστηκε το θετικό κρούσμα πριν το ντέρμπι με την Ομόνοια, όπως υποστηρίζουν οι πράσινοι. Παράλληλα, ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» απαντά στον εκπρόσωπο Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριο Πετεβίνο, σχετικά με το που βρήκε η Ομόνοια τις πληροφορίες που συμπεριέλαβε στην επιστολή της.

Αναλυτικά:

Τελικά η διοίκηση της ομάδας που δεν ενημέρωσε για την ύπαρξη θετικού κρούσματος πριν το παιχνίδι μας, που παραβίασε τα πρωτόκολλα της ΚΟΠ και του Υπουργείου Υγείας και με τη συμπεριφορά της έθεσε σε κίνδυνο την υγεία του προσωπικού και των ποδοσφαιριστών της, τη δημόσια υγεία και την υγεία των δικών μας ποδοσφαιριστών, προσωπικού και οικογενειών, έλαβε χθες την επιβράβευσή της από την ΚΟΠ με την αλλαγή πρωτοκόλλου για την άμεση βοήθεια τους.

YΓ: Σχετικά με την ερώτηση του κ. Πετεβίνου: «από ποιους καφενέδες πήραμε τις πληροφορίες που παραθέσαμε στην επιστολή μας στην ΚΟΠ»…., πήραμε τις πληροφορίες μας από τον ΑΠΟΕΛ!

Πιο κάτω η φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση του πρόεδρου της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ