aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠαπαφώτης «on fire»

Παπαφώτης «on fire»

Τρομερά ανεβασμένος αγωνιστικά παρουσιάζεται ο Βασίλης Παπαφώτης και είναι αποφασισμένος να κάνει μια εξαιρετική σεζόν με τη Δόξα, για ν’ αποδείξει ό,τι δικαιούται πολύ περισσότερες ευκαιρίες στον ΑΠΟΕΛ που τον παραχώρησε δανεικό για έναν χρόνο. Ο Κύπριος άσος διψάει για μπάλα και στην ομάδα της Κατωκοπιάς θα έχει τον χρόνο που θέλει για να αποδείξει την αξία του.

Αποτελεί ισχυρό όπλο στα χέρια του Λούκα Χατζηλούκα, καθώς μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια σε πολλές θέσεις της μεσαίας γραμμής. Παίζει είτε στον άξονα έχοντας ανασταλτικά καθήκοντα είτε πίσω από τους επιθετικούς ως κλασικό «δεκάρι».

Στα φιλικά παιχνίδια της Δόξας, ο Παπαφώτης είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει με την παρουσία του και κάνει τους πράσινους να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση που τον έχουν στη δύναμή τους. Πέντε γκολ και δύο ασίστ είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του, αφού βρήκε δίχτυα και στο προχθεσινό τεστ στο «Αμμόχωστος» με αντίπαλο την Αλκή (2-0). Σκόραρε μάλιστα και τα δύο τέρματα της Δόξας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ