aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠαντίδος: «Επικίνδυνος ο ΑΠΟΕΛ»

Παντίδος: «Επικίνδυνος ο ΑΠΟΕΛ»

stoiximan ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: Stoiximan.gr

Μία καλή ομάδα που μπορεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις τον Ολυμπιακό είναι ο ΑΠΟΕΛ, όπως δήλωσε ο Νίκος Παντίδος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο 25χρονος αμυντικός αντιμετώπισε πρόσφατα την σημερινή αντίπαλο των Πειραιωτών με τον Άρη Λεμεσού, και τόνισε ότι στις τάξεις της κυπριακής ομάδας επικρατεί αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα, αφού οι «ερυθρόλευκοι» δεν δείχνουν σε καλή κατάσταση.

Παρόλα αυτά, αν η ομάδα του Πάουλο Μπέντο παρουσιαστεί όπως πρέπει, τότε θα μπορέσει να πετύχει τον στόχο της που είναι η νίκη με την οποία θα είναι μόνη πρώτη στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Παντίδος στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο

Για τον ΑΠΟΕΛ, τον αποψινό αντίπαλο του Ολυμπιακού: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα, την οποία αντιμετώπισα το σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Έχει έμπειρους παίκτες και μέχρι στιγμής έχει παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο σε Κύπρο και Ευρώπη. Προσπαθεί να επιβάλει το ρυθμό του, δημιουργεί φάσεις και είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα».

Για τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει την ομάδα του ο Κρίστιανσεν στο Καραϊσκάκη: «Σήμερα θα προσεγγίσει διαφορετικά το παιχνίδι, θα περιμένει τον Ολυμπιακό και θα χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Πιστεύω ότι ο ΑΠΟΕΛ από το κέντρο και μπροστά έχει πολύ ποιότητα, είναι πολύ επικίνδυνος. Αν το προσεγγίσει αμυντικά από την αρχή, και χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, μπορεί να πάρει βαθμό η βαθμούς απόψε».

Για τον τρόπο που προσεγγίζουν το ματς στην Κύπρο: Μετά το τέλος του αγώνα μας, και οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, ζητούσαν τη νίκη στο Καραϊσκάκη. Ξέρουν ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή του. Αν παίξει όπως σας είπα, μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό. Από όσα έχω δει, ο Ολυμπιακός είναι πολύ κακός και θα προσπαθήσει σε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη να πάρει τη νίκη. Δεν πρέπει όμως να κοιτάξουν κάποιον συγκεκριμένα, αν και έχει κάποιους παίκτες που ξεχωρίζουν στην επιθετική του γραμμή (όπως ο Γιαννιώτας, ο Σωτηρίου, ο Μοράις)».

Για τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και παίζει ως δανεικός στην Κύπρο, και όλα τα βλέμματα θα είναι πάνω του: «Είναι σε πάρα πολύ κατάσταση. Θέλει να βοηθήσει την ομάδα του και να αποδείξει στον Ολυμπιακό ότι έκανε λάθος που δεν τον κράτησε».

Για την προσωπική του άποψη για την έκβαση του ματς: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι οι πρωτοπόροι του ομίλου, αλλά για μένα αν ο Ολυμπιακός παρουσιαστεί σοβαρός, και δεν εμφανίσει την εικόνα των προηγούμενων αγώνων, τότε πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα».

Για την παρουσία του στην Κύπρο και τον Άρη Λεμεσού: «Είμαι πολύ καλά εδώ. Είχα προτάσεις από την Ελλάδα, όταν έφυγα από τον Πανιώνιο, δεν με ικανοποίησαν. Ήρθε η πρόταση από τον Άρη Λεμεσού, με προσέγγισαν με ωραίο τρόπο, και μου άρεσε η προοπτική να παίξω στο κυπριακό πρωτάθλημα».

Παίξε στο Stoiximan το Ολυμπιακός – ΑΠΟΕΛ με 0% γκανιότα και τις καλύτερες αποδόσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ