aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ: Έκκληση για βοήθεια

ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ: Έκκληση για βοήθεια

Με ανακοίνωσή του, ο ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικός έρανος για την περίπτωση της Όλιας που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Αναλυτικά: «Ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει ότι στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση, τη Δευτέρα 13/12 θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικός έρανος. Ο έρανος θα πραγματοποιηθεί συγκεκριμένα για την περίπτωση της Όλιας. Ένα κορίτσι 23 ετών που μερικές μέρες μετά την γέννηση του παιδιού της εισήχθη στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας λόγω συνεχών και σοβαρών επιληπτικών κρίσεων, οι οποίες οφείλονται σε όγκο που διαγνώστηκε στον εγκέφαλο.

Η Όλια εγχειρίστηκε πριν λίγες μόλις μέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Tübingen στη Γερμανία. Τα έξοδα για την μεταφορά, την επέμβαση, τη νοσηλεία της Όλιας, καθώς και για τη διαμονή στα μέλη της οικογένειας της που βρίσκονται δίπλα της είναι δυσβάστακτα.

Για αυτό τον λόγο πριν τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση, στις εισόδους του γηπέδου, μέλη μας θα πωλούν λαχνούς των €2. Με την αγορά του κάποιος μπαίνει στην κλήρωση για να κερδίσει την φανέλα της ομάδας μας υπογραμμένη από τους ποδοσφαιριστές μας.

Επίσης οποιοσδήποτε μπορεί να προσφέρει καταθέτοντας στον λογαριασμό οποιοδήποτε ποσό, στον αριθμό λογαριασμού 2006528-2 (όνομα δικαιούχου: Βίκτωρας Κωνσταντίνου), στην ΣΠΕ Ταμασσού – Ορεινής και Πιτσιλιάς ή σε οποιαδήποτε άλλη Συνεργατική Εταιρεία.

Διαφορετικά μπορείτε να καταθέσετε online στο IBAN CY21007101100000000020065282
BIC:CCBKCY2N. Καλούμε όλο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ να στηρίξει αυτή μας την ενέργεια για να κερδίσουμε όλοι μαζί άλλη μια μάχη εκτός των τεσσάρων γραμμών των γηπέδων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ