aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πανέτοιμοι για το πρώτο βήμα (pics)

Αρχίζει σήμερα την προσπάθεια του το ΑΠΟΕΛ στη δεύτερη προκριματική φάση του Champions League με εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα The New Saints FC Ουαλίας.

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην Ουαλία από την περασμένη Κυριακή και ολοκλήρωσε την προετοιμασία χθες ενόψει του σημερινού πρώτου αγώνα με την TNS.

Στόχος των πρωταθλητών μας η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και την ερχόμενη βδομάδα θα ακολουθήσει ο επαναληπτικός στην Κύπρο.

«Την περιμέναμε αυτή την ημέρα και για αυτό προετοιμαστήκαμε τον τελευταίο μήνα. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και θέλουμε να είμαστε σε καλό επίπεδο γιατί έχουμε μια καλή ομάδα απέναντι μας.

Όπως είδαμε και στο Euro, η Ουαλία είχε μια πολύ καλή πορεία και παίζουμε τώρα με την πρωταθλήτρια της χώρας. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ και να δώσουμε το 100% μέσα στο γήπεδο» ανέφερε μεταξύ άλλων στη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν.

Στην προηγούμενη φάση οι Ουαλοί απέκλεισαν την Tre Penne (Σαν Μαρίνο) με διπλή νίκη. Νίκησαν με 3-0 εκτός έδρας και 2-1 στην έδρα τους.

Για το συγκρότημα του Craig Harrison στους δύο αγώνες της πρώτης φάσης σκόραραν οι Quigley Scot (2), Edwards Aeron, Draper Gregory και Mullan Jamie.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Park Hall» του Oswestry, χωρητικότητας 1,048 θέσεων και θα αρχίσει στις 21:00 (ώρα Κύπρου).

Τον αγώνα θα μεταδώσει απευθείας η Cytavision Sports +1.

Θα διαιτητεύσει ο Πορτογάλος Hugo Filipe Ferreira C. Moreira Miguel (διεθνής από το 2013) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ricardo Jorge Ferreira (Dos) Santos και Nuno Miguel Roque Conceicão. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Helder Miguel Azevedo Malheiro.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ελβετός Cyril Zimmermann και παρατηρητής αγώνα ο Δανός Jan Damgaard.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ