aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠανευτυχής και ανυπόμονος ο «σούπερ» Πιέρος (δηλώσεις & video)

Πανευτυχής και ανυπόμονος ο «σούπερ» Πιέρος (δηλώσεις & video)

Καλύτερο ντεμπούτο με τη φανέλα της Αστάνα δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί ο Πιέρος Σωτηρίου. Ο Κύπριος επιθετικός πήρε φανέλα βασικού στον αγώνα του Σούπερ Καπ με αντίπαλο την Καϊσάρ και στο 40’ της αναμέτρησης ήταν ο πρωταγωνιστής στη φάση με την οποία προηγήθηκε η ομάδα του, η οποία κατέκτησε και το πρώτο τρόπαιο της σεζόν με σκορ 1-0. Το γκολ, αν και ήταν αυτογκόλ, τελικά πιστώθηκε στον Πιέρο Σωτηρίου, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ στο ντεμπούτο μου. Υλοποιήσαμε τον πρώτο μας στόχο που ήταν η κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Το παιχνίδι αποδείχθηκε πολύ δύσκολο. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για την υπέροχη ατμόσφαιρα! Ανυπομονώ για την έναρξη του πρωταθλήματος και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, θα βάλω τα δυνατά μου».

Ακολουθεί βίντεο με το γκολ του και φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς κατά την απονομή του τροπαίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ