aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠάνε για 2+1 μετεγγραφές

Πάνε για 2+1 μετεγγραφές

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

«Παίκτες υπάρχουν πολλοί. Ουδείς αναντικατάστατος», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Πρόδρομου Πετρίδη αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα, όπου είδε την ομάδα του να αποτυγχάνει για τρίτη διαδοχική σεζόν να φτάσει στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, ασφαλώς, γνωρίζει πολύ καλά ότι για να καλύψει με τον ιδανικότερο τρόπο το μεγάλο κενό που άφησε ο Τομάς ντε Βινσέντι, δεν αρκεί μόνο το καλό ψάξιμο. Το βαλάντιο του συλλόγου θα πρέπει να αρκεί. Γιατί, όσο ψηλά στοχεύεις τόσο περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες αρνητικών απαντήσεων.

Οι ενέργειες για τον αντικαταστάτη του Αργεντινού βρίσκονται στο φόρτε τους, έχουν εντοπισθεί δυο-τρεις παίκτες (ένας εξ αυτών και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος όπως διέρρευσε σήμερα) που συνοδεύονται από ελκυστικό βιογραφικό σημείωμα και έως το τέλος της εβδομάδας το νερό θα κυλήσει πολύ πιο ορμητικά στο αυλάκι.

Η μία εξ αυτών αφορά μη κοινοτικό παίκτη που μπορεί να αγωνισθεί με την ίδια ευχέρεια τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο και λίγο πιο πίσω από τον επιθετικό. «Προσπαθούμε για ενίσχυση. Θέλουμε να εντάξουμε άμεσα έναν παίκτη», είχε πει προχθές ο κ. Πετρίδης.

Παραλλήλως, ο Τόμας Κρίστιανσεν έχει διαμηνύσει εδώ και μέρες στη διοίκηση ότι εκτός από την πλήρωση του κενού που άφησε ο «Ντέβι», επιθυμεί την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Στο συγκεκριμένο σκέλος, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι εντοπίστηκε Πορτογάλος ποδοσφαιριστής και έχει γίνει διερευνητική επαφή. Πάμε πιο κάτω: Ο Δανός τεχνικός αφήνει ανοικτό το παράθυρο για άλλη μία κίνηση στη μετεγγραφική σκακιέρα. Δηλαδή, την προσθήκη στο ρόστερ ενός ακόμη επιθετικού.

Φιλότιμος και μαχητικός ο Σωτηρίου, αλλά προς το παρόν ο Ντε Καμάργκο δεν λέει να πάρει μπρος. Για να ακριβολογούμε, απογοητεύει. Επομένως, ο Κρίστιανσεν γνωρίζει πολύ καλά ότι για να βγει η σεζόν απαιτείται μια αξιόπιστη λύση και προετοιμάζει το έδαφος. Αναλόγως των προσθηκών που θα γίνουν θα κριθεί και ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν ώστε να μπορούν να εγγραφούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ