aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός, ΟΦΗ και τώρα ΑΕΚ, το ελληνικό «fan club» του Βούρου

Παναθηναϊκός, ΟΦΗ και τώρα ΑΕΚ, το ελληνικό «fan club» του Βούρου

Το Sdna.gr γράφει για τον 24χρονο στόπερ του ΑΠΟΕΛ Πραξιτέλη Βούρο που πριν από την ατζέντα του Ίλια Ίβιτς για λογαριασμό της Ένωσης, «παρέλασε» κι από άλλες σουπερλιγκάτες (μετεγγραφικές) short list.

Αναλυτικά:

«Πρώτη μούρη ο Πραξιτέλης Βούρος στο μετεγγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ Αθηνών. Και στην προκειμένη περίπτωση, πίσω από τον καπνό για τον 24χρονο στόπερ του ΑΠΟΕΛ, υπάρχει και φωτιά!

Ο Έλληνας αμυντικός βρίσκεται στην ατζέντα του Ίλια Ίβιτς και εξετάζεται ενόψει Ιανουαρίου και της δεδομένης ενίσχυσης που θα υπάρξει στον κεντρικό άξονα στα μετόπισθεν των “κιτρινόμαυρων”. Κι αν ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ διατηρεί πολύ καλή άποψη για τον Βούρο από την περίοδο που κυκλοφορούσε με το κοστούμι του agent και “σκάλισε” την προοπτική μετεγγραφής του στην Λεγανιές (την ισπανική ομάδα στην οποία ο Σέρβος είχε στείλει τον τότε… δικό του Δημήτρη Σιόβα) ανάλογο θετικό reports για τον στόπερ του ΑΠΟΕΛ διατηρεί κι άλλος σουπερλιγκάτος κόσμος.

Ο Γιώργος Δώνης, άλλοτε προπονητής του Βούρου στον ΑΠΟΕΛ, πολύ θα ήθελε να συνεργαστούν και στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο όσες φορές οι “πράσινοι” έκαναν κρούση στην κυπριακή ομάδα για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, έφαγαν… πόρτα.

Το ίδιο συνέβη και με τον ΟΦΗ. Η κρητική ομάδα διερεύνησε το περασμένο καλοκαίρι την προοπτική δανεισμού του Βούρου, ωστόσο στον ΑΠΟΕΛ έκοψαν την μετεγγραφική… όρεξη στα κοπέλια. Εσχάτως, στην ΑΕΚ βλέπουν θετικά τον στόπερ του κυπριακού συλλόγου και μένει να φανεί αν θα περάσουν στο… παρασύνθημα κι αν αυτό συμβεί, αν θα ‘χουν καλύτερη τύχη από τις παλαιότερες απόπειρες του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ να εντάξουν τον Βούρο στο δυναμικό τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ