aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Παναθηναϊκός για Αρτυματά»

«Παναθηναϊκός για Αρτυματά»

Σύμφωνα με τη σημερινή έκδοση του Goal Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στο «μικροσκόπιό» του τον διεθνή ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Κώστα Αρτυματά.

Γράφτηκε μάλιστα πως για τον Παραλιμνίτη μέσο ενδιαφέρον τους τελευταίους μήνες υπάρχουν από συλλόγους της Ιταλίας!

Ακολουθεί αναλυτικά το δημοσίευμα: «Εναν από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του κυπριακού ποδοσφαίρου, τον 23χρονο αμυντικό μέσο Κωστάκη Αρτυματά, για τον οποίο είχαν δείξει ενδιαφέρον τους τελευταίους μήνες και σύλλογοι της Ιταλίας, έχει βάλει στο «μικροσκόπιό» του ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από την Κύπρο.

Ο 8 φορές διεθνής με τη φανέλα της Κύπρου μεσοαμυντικός (1,84 μ. ύψος) κατέκτησε προ 1.5 μήνα το πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ, κλείνοντας μια εξαιρετική σεζόν με 33 αγώνες, 1 γκολ και 3 ασίστ κι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, παρακολουθείται εδώ και καιρό απ’ τους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός, μάλιστα, φέρεται να είχε στείλει πριν από λίγο καιρό κι άνθρωπό του στη Μεγαλόνησο για να τον «τσεκάρει» διά ζώσης και να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία.

Το συμβόλαιο του Αρτυματά με τον ΑΠΟΕΛ λήγει το επόμενο καλοκαίρι και, σε μια πρώτη προσέγγιση που έχει δεχθεί απ’ την κυπριακή ομάδα για να το ανανεώσει, έχει απαντήσει αρνητικά γνωρίζοντας πως υπάρχει ενδιαφέρον από το κλαμπ του εξωτερικού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομα του Αρτυματά (ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Πολωνία για την καλοκαιρινή προετοιμασία του με τον ΑΠΟΕΛ) είναι μεταξύ των παικτών που παρακολουθούνται για επιπλέον λύσεις στον άξονα (αντίστοιχη του Μανώλη Σιώπη), ωστόσο την τελική απόφαση θα πάρουν τις επόμενες μέρες οι Ζιλμπέρτο και Στραματσόνι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ