aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Χωρίς Μακέντα και Ιωαννίδη με ΑΠΟΕΛ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μακέντα και Ιωαννίδη με ΑΠΟΕΛ

Από 24 παίκτες αποτελείται η αποστολή του Παναθηναϊκού για το φιλικό παιχνίδι τον ΑΠΟΕΛ το βράδυ της Τρίτης (21:00) στο γήπεδο της Λεωφόρου. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρά το γεγονός ότι είδε τους Ιωαννίδη και Μακέντα να προπονούνται κανονικά, τους άφησε εκτός προληπτικά.

Στην αποστολή είναι ο Κώτσιρας, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο ισχίο, ενώ εκτός παραμένουν οι Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Πούγγουρας.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σάντσες, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδης, Βέλεθ, Σιδεράς, Σάρλια, Ρούμπεν, Αγιούμπ, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Μπουζούκης, Σερπέζης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Καμπετσής, Αθανασακόπουλος.

Σε ό, τι έχει να κάνει με το πρόγραμμα, οι πράσινοι άρχισαν την προπόνηση με ζέσταμα και «κορόιδο» και στη συνέχεια δούλεψαν στην επιθετική ανάπτυξη, ενώ έπαιξαν και δίτερμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ