aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Αδυνατεί να πληρώσει για Ζαχίντ και τον επιστρέφει στον ΑΠΟΕΛ

Παναθηναϊκός: Αδυνατεί να πληρώσει για Ζαχίντ και τον επιστρέφει στον ΑΠΟΕΛ

Νέο ελλαδικό δημοσίευμα, αυτή τη φορά από το «to10.gr», αναφέρεται στο μέλλον του Γκάγιας Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό, στον οποίο αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ με οψιόν αγοράς τα 1,6 εκατομμύρια ευρώ. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, το αθηναϊκό «τριφύλλι» αδυνατεί να πληρώσει ένα τέτοιο ποσό και θα αφήσει τον παίκτη να επιστρέψει πίσω στους «γαλαζοκίτρινους» της Λευκωσίας.

Ακολουθεί αυτούσιο το δημοσίευμα: «Μία διαπίστωση για τη φετινή σεζόν είναι ότι ο Γιάννης Μπουζούκης δεν έπαιξε στη φυσική του θέση επειδή «τράκαρε» με τον Γκάγιας Ζαχίντ. Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον ΑΠΟΕΛ και αποτέλεσε τον «κινητήριο μοχλό» του Παναθηναϊκού στη μεσαία γραμμή. Αυτό ήταν αναμενόμενο, αφού ο Ζαχίντ είχε συνεργαστεί με τον Δώνη στην Κύπρο έχοντας παρόμοιο ρόλο και ήρθε στο «Γεώργιος Καλαφάτης» για να εξυπηρετήσει τον συγκεκριμένο σκοπό. Ωστόσο, με το οικονομικό περιβάλλον που διαμορφώνεται στο ποδόσφαιρο μετά τον κορωνοϊό, μετά τη λήξη της σεζόν ο Ζαχίντ θα επιστρέψει στη Λευκωσία, αφού ο Παναθηναϊκός αδυνατεί να πληρώσει τα 1,6 εκατομμύρια ευρώ της οψιόν αγοράς.

Πάντως, ο Τσάβι Ρόκα δεν θα ψάξει για τον αντικαταστάτη του Νορβηγού ποδοσφαιριστή, διότι τον έχει ήδη στο ρόστερ. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουζούκη, ο οποίος μετά από μία διετία προσαρμογής, θεωρείται έτοιμος να σηκώσει το «βάρος» της ανάπτυξης του Παναθηναϊκού. Ο 22χρονος επιτελικός χαφ έχει την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη και θα δοκιμαστεί στον χώρο όπου έχει δηλώσει ότι αισθάνεται πιο άνετα.

Όμως, για τον Μπουζούκη υπάρχει άλλη μία σημαντική λεπτομέρεια… Ο Γιώργος Δώνης έχει το «know how» για να αναδείξει έναν επιτελικό χαφ, αφού το έχει κάνει με επιτυχία στο παρελθόν. Ο Δώνης ήταν αυτός ο οποίος ξεχώρισε και εμπιστεύτηκε τον Δημήτρη Πέλκα, χαρίζοντας στον ΠΑΟΚ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο έναν ικανό επιτελικό χαφ. Με τον Μπουζούκη, ο Δώνης έχει την ευκαιρία να επαναλάβει την ιστορία…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ