aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠαν.Συ.Φι: Τα «χώνουν» στον Χρύση Μιχαήλ!

Παν.Συ.Φι: Τα «χώνουν» στον Χρύση Μιχαήλ!

Ο Παν.Συ.Φι Ολυμπιακού μιλάει με σκληρή γλώσσα για τις δηλώσεις του προπονητή Χρύση Μιχαήλ μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και τονίζει πως «αντί να αναλαμβάνει κάποιος την ευθύνη και να του δίνει μία απολογία, αντίθετα να αποθεώνεται ο αντίπαλος και να εκφράζεται και ικανοποίηση για την προσπάθεια».

Αναλυτικά: «Ξέρουμε τις αδυναμίες μας, ξέρουμε όμως και τις δυνατότητες μας. Αναγνωρίζουμε τις τεράστιες προσπάθειες της διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών μας και κατανοούμε πως η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη και εξαιρετικά δύσκολη. Για αυτό το λόγο και κάθε εβδομάδα στηρίζουμε την ομάδα μας με όλες μας τις δυνάμεις, πολλές φορές και μετά από άσχημα αποτελέσματα δείχνοντας έτσι την πίστη και την αγάπη μας για αυτήν την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: «Με την ομάδα που κάνει περήφανη όλη τη Κύπρο…»

Αυτό, όμως, που ενοχλεί τον πιστό και περήφανο κόσμο μας είναι το γεγονός πως μετά από μία κακή εμφάνιση που συνδυάζεται με βαριά ήττα αμαχητί, αντί να αναλαμβάνει κάποιος την ευθύνη και να του δίνει μία απολογία, αντίθετα να αποθεώνεται ο αντίπαλος και να εκφράζεται και ικανοποίηση για την προσπάθεια. Η μοναδική μας απαίτηση είναι ο Τακτακαλάς να μπαίνει κάθε παιχνίδι στο γήπεδο διεκδικητικός και να παλεύει τους αγώνες με πάθος.

Διαβάστε επίσης: Έμπαζε η άμυνα, η πιο βαριά ήττα

Αδέρφια, αφήνουμε το θέμα μέχρι εδώ για το καλό του συνόλου και του Ολυμπιακού. Τα κεφάλια μέσα από όλους μας. Δουλειά και μόνο δουλειά. Στήριξη και πίστη μέχρι τέλους και ο στόχος που φάνταζε άπιαστος θα επιτευχθεί. Εμείς μαζί, σε κάθε δύσκολη στιγμή, σε όλα τα γήπεδα στη γη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ