aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠαν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ: «Ξέρουμε πως έχετε πανικοβληθεί»

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ: «Ξέρουμε πως έχετε πανικοβληθεί»

Ανακοίνωση στην οποία κάνει αφορά στην χθεσινή πορεία διαμαρτυρίας για κατάργηση του μέτρου της κάρτας φιλάθλου εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ολόκληρο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ πορεύτηκε εχτές προς τη Βουλή των Αντιπροσώπων με αίτημα να καταργηθεί η κάρτα φιλάθλου, η οποία έχει μετατρέψει τα γήπεδα σε νεκροταφεία, διώχνοντας τους αγνούς οπαδούς από το πλευρό της ομάδας τους. Το συγκεκριμένο σύστημα έχει αποτύχει σε όλες τις χώρες που έχει εφαρμοστεί. Με θράσος χιλίων πιθήκων οι υπέρμαχοι του καταστροφικού μέτρου, υποστηρίζουν ακόμη την κάρτα, από την οποία έχουν οικονομικό όφελος σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, προσπαθώντας να κάνουν το άσπρο μαύρο, λες και ο κόσμος δεν βλέπει που έχει καταντήσει τόσο το ποδόσφαιρο όσο και τα υπόλοιπα αθλήματα.

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ έχει παραδώσει επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, με την οποία ζητά την κατάργηση της κάρτας. Η επιστολή έχει δημοσιευθεί σε αθλητικές ιστοσελίδες. Απαιτούμε την άμεση κατάργηση της κάρτας, απαιτούμε να μπορούμε να πηγαίνουμε στα γήπεδα όπως πηγαίναμε τόσα χρόνια, χωρίς φασιστικά και παράνομα μέτρα, απαιτούμε έναν αθλητισμό για όλους και όχι για λίγους.

Κάποιοι έχουν βγει κερδισμένοι από όλη αυτή την κατάσταση. Πρόεδρος ομάδας από της Φοινικούδες έστειλε προσωπική επιστολή στον ΠτΔ όπως συνεχιστεί το απεχθές αυτό μέτρο. Πολύ λογικό αφού μία ομάδα χωρίς ιστορία και χωρίς οπαδούς βγαίνει κερδισμένη με την απουσία των οπαδών των μεγάλων ομάδων. Όσοι πιστεύουν πως έγνοια τους είναι οι εξάλειψη της βίας εθελοτυφλούν, αφού το μόνο που τους νοιάζει είναι να αποδυναμωθούν οι μεγάλες ομάδες χωρίς τη μεγάλη μάζα των οπαδών τους. Ας μην ξεχνάμε και τα μερικά εκατομμύρια κρατικής χορηγίας για να χτίσουν το ….. τους. Το ποδόσφαιρο όμως είμαστε εμείς, οι οπαδοί, οι φίλαθλοι των ομάδων, αυτοί που δίνουν χρώμα και ζωή στις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και όχι αυτοί που θέλουν να διεξάγονται να παιχνίδια μεταξύ συγγενών και φίλων.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό: Επιστολή της ΑΕΚ στον ΠτΔ για την κάρτα και τους «πολέμιους» της

Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, τους παράγοντες της εταιρείας και του πετοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ που πορεύτηκαν μαζί μας, ευχαριστούμε τα μέλη μας, μα πάνω από όλα ευχαριστούμε τον απλό ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ που στηρίζει τον Σύνδεσμο, που πορεύτηκε μαζί μας, και που θέλει όσο κανένας άλλος να επιστρέψει το πιο δυναμικό κομμάτι της ομάδας πίσω στα γήπεδα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Διαδήλωσαν κόσμος, διοίκηση και παίκτες για την κάρτα φιλάθλου (pics)

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ μίλησε και απαιτεί την επιστροφή του στα γήπεδα. Το επίσημο ΑΠΟΕΛ και οι ποδοσφαιριστές του μίλησαν και απαιτούν την επιστροφή μας στα γήπεδα. Το ΑΠΟΕΛ ενωμένο λοιπόν φωνάζει προς πάσα κατεύθυνση, πως η μεγαλύτερη του δύναμη, αυτή που λύγισε αντιπάλους που ούτε για διακοπές δεν θα έρχονταν στην Κύπρο, αυτοί που σας έκαναν διάσημους σε όλο τον πλανήτη, απαιτούν να επιστρέψουν στο πλευρό της ομάδας τους και να καταργηθεί η κάρτα φιλάθλου άμεσα.

Το ξέρουμε πως έχετε πανικοβληθεί, μα σας το είχαμε πει από την αρχή…

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ