aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ: Βάλλει κατά των Τούρκων, συγχαίρει YPG και FSD

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ: Βάλλει κατά των Τούρκων, συγχαίρει YPG και FSD

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την τουρκική εισβολή στη Συρία και στέλνει εγκάρδια υποστήριξη προς τον κουρδικό λαό και τους μαχητές του YPG και του FSD εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Όλη η ανθρωπότητα παρακολουθεί συγκλονισμένη τον εφιάλτη του 1974 να ξαναζεί ανενόχλητος και την ιστορία να επαναλαμβάνεται, αυτή τη φορά στη Συρία. Ο ένοχος είναι ο ίδιος. Ο ίδιος που ευθύνεται για τη γενοκτονία των Αρμενίων, για τη γενοκτονία των Ποντίων, για την πυρπόληση της Σμύρνης, για τα πογκρόμ του 1955 στη Κωνσταντινούπολη, για την κατοχή στην Κύπρο. Οι “Μεγάλες Δυνάμεις” για άλλη μια φορά, παρακολουθούν σιωπηλά και με απάθεια την Τουρκία και τον νεοσουλτάνο της να διαπράττουν ακόμα ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Είναι επίσης άξιον απορίας που πήγαν όλοι αυτοί οι εντός Κύπρου φιλειρηνιστές, προοδευτικοί, επαναπροσεγγιστές, νεοκουλτουριάρηδες και γιατί δεν βγήκαν ακόμα να καταδικάσουν τόσο την Τουρκία, όσο και τις δηλώσεις των ηγετών των “Τουρκοκυπρίων αδελφών” τους , που “προσεύχονται στον Αλλάχ και στέλνουν ευχές στα μεχμετζίκ”.

Εμείς από την πλευρά μας, στέλνουμε την εγκάρδια υποστήριξη μας προς τους μαχητές του YPG και του FSD, ανδρών και γυναικών, που κρατάνε ψηλά το λάβαρο της αξιοπρέπειας του κουρδικού λαού και αντιστέκονται σθεναρά απέναντι στις επιτιθέμενες ορδές του Αττίλα, παραδίδοντας μαθήματα γενναιότητας και λευτεριάς σε όλο τον κόσμο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ