aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠαν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ: «Την απάντηση τους θα την πάρουν και σήμερα και στις κάλπες»

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ: «Την απάντηση τους θα την πάρουν και σήμερα και στις κάλπες»

Ανακοίνωση-υπενθύμιση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο της ομάδας στην αποψινή (19:30) ειρηνική διαμαρτυρία η οποία αφορά την κάρτα φιλάθλου.

Αναλυτικά: «Έφτασε η μέρα να αντιδράσουμε δυναμικά, έφτασε η μέρα να βγούμε στους δρόμους, έφτασε η μέρα να παλέψουμε για το ΑΠΟΕΛ μας, να παλέψουμε για το δικαίωμα να είμαστε δίπλα στην ομάδα που αγαπήσαμε από παιδιά, να είμαστε δίπλα της μέχρι να πεθάνουμε. Δεν θα αφήσουμε κανέναν άσχετο να αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς. Δεν θα αφήσουμε σε κανέναν πολιτικάντη και κανένα πιόνι να σκοτώσει τον αθλητισμό και το δικαίωμα των οπαδών να ακολουθούν την ομάδα τους και να την υποστηρίζουν όπως αυτοί ξέρουν.

Την απάντηση τους θα την πάρουν και σήμερα και στις κάλπες.

Όλο το ΑΠΟΕΛ ενωμένο, αρχηγοί, παλαίμαχοι, ποδοσφαιριστές, παράγοντες, οπαδοί, όλοι μαζί να πολεμήσουμε για το Θρύλο μας, για το κίτρινο, για το μπλε, για το πορτοκαλί.

Απέναντι από ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ 19:30 όλοι οι ΑΠΟΕΛίστες ενωμένοι σαν μια γροθιά να κατατροπώσουμε τα σκοτεινά τους σχέδια. Εμπρός αδέλφια θα νικήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ