aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠαν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ: «Παρανοϊκός τρόπος, αν δεν μπορείτε παραδώστε την σκυτάλη»

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ: «Παρανοϊκός τρόπος, αν δεν μπορείτε παραδώστε την σκυτάλη»

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι τοποθετούνται για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα. Οι «πορτοκαλί» τάσσονται ενάντια στη πολιτική των συνεχόμενων αλλαγών προπονητών, χαρακτηρίζοντας παρανοϊκό τον τρόπο διοίκησης της εταιρείας και καλεί τους αρμόδιους να δουν και να διορθώσουν τα λάθη διαφορετικά να παραδώσουν την σκυτάλη. Την ίδια ώρα υψώνουν ασπίδα προστασίας στην ομάδα και καλούν τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να στηρίξει το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ με στόχο το 29ο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ως ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ πρώτο μας μέλημα είναι το καλό της ομάδας, γι’ αυτό παρόλο το παροξυσμό που επικρατεί σε συγκεκριμένες περιπτώσεις από μερικούς που θέλουν να ικανοποιήσουν τα προσωπικά τους βίτσια, πάντοτε σκεφτόμαστε το ΑΠΟΕΛ και αποφασίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ως ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ τον τρόπο και το χρόνο δράσης και αντίδρασης. Αυτά πρώτα για όσους λερώνουν το στόμα τους.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δικαιολογημένα τα τελευταία εικοσιτετράωρα βράζει, αφού για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα δεν έδειξε ούτε τα βασικά στο γήπεδο και για ακόμη μία φορά προπονητές πάνε και έρχονται στον Αρχάγγελο. Το Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ επιμένει να διοικεί το ποδοσφαιρικό τμήμα με τον συγκεκριμένο παρανοϊκό τρόπο, που θέλει κάθε λίγους μήνες να αλλάζει προπονητές και να ξοδεύει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε αποζημιώσεις. Οι ευθύνες για όσα βλέπουμε φέτος σας βαραίνουν εξ’ ολοκλήρου. Πώς μπορεί κύριοι να υπάρχει υγεία σε μια ομάδα όταν κάθε λίγο και λιγάκι αλλάζει το προπονητικό τιμ κα μαζί του η φιλοσοφία και ο τρόπος παιχνιδιού; Πως μπορούν οι ποδοσφαιριστές να καλούνται να προσαρμοστούν κάθε λίγο σε νέα δεδομένα, εν μέσω πρωταθλήματος; Πως μπορεί να χτιστεί ένας κορμός όταν κάθε καλοκαίρι πάνε και έρχονται δέκα-δώδεκα ποδοσφαιριστές; Αν δεν μπορείτε να κάνετε τα αυτονόητα και κυρίως, αν δεν μπορείτε να δείτε τα λάθη σας και να τα διορθώσετε μια και καλή επιτέλους, τότε θα πρέπει να παραδώσετε τη σκυτάλη στους επόμενους.

Ως Σύνδεσμος γνωρίζουμε ποιους βαραίνουν οι ευθύνες για όσα συμβαίνουν στην ομάδα και δεν δίνουμε άφεση αμαρτιών σε κανέναν, είτε λέγεται πρόεδρος, είτε διοίκηση, είτε ποδοσφαιριστές. Για τα εγκλήματα που έγιναν στο ποδοσφαιρικό τμήμα τα τελευταία χρόνια θα λογοδοτήσουν όλοι στο τέλος της χρονιάς. ΟΜΩΣ τη δεδομένη χρονική στιγμή που η ομάδα μπάζει νερά, δεν θα βυθίσουμε εμείς το πλοίο. Αντιθέτως, θα καλέσουμε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, παρόλη την δικαιολογημένη αγανάκτησή του για τα όσα βλέπει να συμβαίνουν μέσα και έξω από το γήπεδο, να συσπειρωθεί και να βοηθήσει με κάθε τρόπο την ομάδα να πετύχει το στόχο της. Παρόλα τα παράδοξα που συμβαίνουν στον Αρχάγγελο, η ομάδα βρίσκεται 5 πόντους πίσω από την κορυφή και τώρα είναι που πρέπει να τα δώσει όλα για να φέρει το 29ο πρωτάθλημα στον εξώστη.

Να μην αφήσουμε τον κάθε πληρωμένο… να εκμεταλλεύεται την αγανάκτηση του κόσμου του ΑΠΟΕΛ για να πολεμήσει με το δικό του τρόπο την ομάδα. Αυτή τη στιγμή που η ομάδα είναι ευάλωτη, τώρα είναι που θα την πολεμήσουν και ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Ας μην δώσουμε λοιπόν την ευκαιρία σε κάθε πικραμένο να χαρεί φέτος, ας δώσουμε όλοι όρκο να μας δουν και πάλι στον εξώστη. Καλούμε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να ακολουθήσει όσες δράσεις θα ανακοινώνουμε, έτσι ώστε να δείξουμε σε όλους όσους μας πολεμούν, ότι παρόλα τα προβλήματά μας ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.

ΑΠΟΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ

ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ