aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠαν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ: «Μεγάλε, ξεμπροστιάζεις τους δολοφόνους»

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ: «Μεγάλε, ξεμπροστιάζεις τους δολοφόνους»

Μέσω ανάρτησης του, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ αναφέρεται σε απόσπασμα δηλώσεων του παλαίμαχου παίκτη της ομάδας τους Κώστα Φασουλιώτη, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» στο ΡΙΚ την περασμένη Δευτέρα.

Αναλυτικά η ανάρτηση μαζί με το βίντεο: «”Πλέον δεν μπορείς να λες ντέρμπι αυτά τα παιχνίδια με λίγο κόσμο στις εξέδρες. Γιατί πανηγυρίζουν αυτοί με την κάρτα φιλάθλου; Έχουν γίνει ρεζίλι. Αν δεν δω τους Πορτοκαλί πίσω στο γήπεδο δεν θα ξαναπάω”. Ένας φίλος από τα παλιά, ένα αλάνι των γηπέδων ένας τρελός πορτοκαλί. Ένας άνθρωπος αφιερωμένος στον ΑΠΟΕΛισμό και στο “old school” ποδόσφαιρο που τον θυμόμαστε να τρέχει σαν τρελός στους πορτοκαλί πανηγυρίζοντας στην κόλαση του Mακαρείου σταδίου. Μεγάλε Κώστα Φασουλιώτη ξεμπροστιάζεις τους δολοφόνους τους αθλητισμού. Μαύρο σε όσους μαύρισα τις Κυριακές μας. Όχι στην κάρτα οπαδού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ