aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠαν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ: «Η φιέστα στον εξώστη δεν θα έχει προηγούμενο»

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ: «Η φιέστα στον εξώστη δεν θα έχει προηγούμενο»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ με ανάρτηση τους στο Facebook αναφέρονται στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα και την χθεσινή παρουσία τους έξω από το ΓΣΠ.

Παράλληλα δίνουν τα συγχαρητήρια τους στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τονίζουν ότι οι φετινοί πανηγυρισμοί στον εξώστη δεν θα έχουν προηγούμενο.

Αναλυτικά:

«Ο Θρύλος πρωταθλητής για 28η φορά, για εβδόμη συνεχόμενη. Είμαστε περήφανοι για τους αθλητές μας, για τη δυναστεία του ΑΠΟΕΛ, για τον αυτοκράτορα. Περήφανοι είμαστε επίσης για τον μεγάλο κόσμο του ΑΠΟΕΛ που εχτές έδωσε την τελευταία και μεγάλη μάχη κατά της κάρτας, μια μάχη η οποία θα φέρει τη νίκη. Οι ΑΠΟΕΛιστες ξεφτίλισαν εχτές τους υπερμάχους της κάρτας, σε ένα παιχνίδι τίτλου ούτε καν οι μισοί από όσους είχε πέρσι μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό να γίνεται πανικός από τους χιλιάδες ΑΠΟΕΛιστες που είδαν το παιχνίδι από την οθόνη που στήθηκε, χωρίς κάρτα, χωρίς ταυτοποίηση. Ζούμε και αναπνέουμε για μετά τον αγώνα με τους αιώνιους πελάτες. Θα πανηγυρίσουμε το έβδομο συνεχόμενο στον εξώστη όπως κάθε χρόνο, σε μια πορτοκαλί γιορτή που δεν θα έχει προηγούμενο. Ετοιμαστείτε για τον πιο τρελό εξώστη, το αξίζουν οι λεβέντες μας που έγραψαν ιστορία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ