aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ: Ετοιμάζουν εκδρομή

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ: Ετοιμάζουν εκδρομή

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ διοργανώσει εκδρομή στην Ελβετία για τον αγώνα με τη Γιανγκ Μπόις στις 20 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά: «Η εκδρομή θα είναι μονοήμερη αφού έχει ως μοναδικό στόχο την παρουσία των οργανωμένων οπαδών μας στο παιχνίδι για να στηρίξουν την ομάδα να πάρει ακόμα ένα ιστορικό διπλό που θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά σε μια ιστορική και παράλληλα ευρωπαϊκή διάκριση.

Ως ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. καταβάλαμε μεγάλες προσπάθειες για να οργανώσουμε αυτή την εκδρομή με το χαμηλότερο κόστος αλλά και τη λιγότερη ταλαιπωρία για τον κόσμο μας. Καμιά απόσταση δεν μπορεί να μας κρατήσει μακριά από τον μοναδικό λόγο που ζούμε και αναπνέουμε! Το μεγαλύτερο και πιο βαρύ ιστορικό βιβλίο του κυπριακού ποδοσφαίρου θα προσθέσει ακόμα μια χρυσή σελίδα!

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:

20.10.2016

Αναχώρηση από Λάρνακα στις 10:00 π.μ.

Άφιξη Στρασβούργο (Γαλλία) 13:00 (τοπική ώρα)

Αναχώρηση με λεωφορεία γύρω στις 14:00 (τοπική ώρα) για Βέρνη ( Ελβετία)

Άφιξη στην πλατεία της Βέρνης 16:30 (τοπική ώρα)

Αναχώρηση για το γήπεδο  19:00  ( τοπική ώρα)

Αναχώρηση για αεροδρόμιο Στρασβούργου ( Γαλλία) με την λήξη του αγώνα

21.10.2016

Αναχώρηση από Στρασβούργο 4:00

Άφιξη στην Λάρνακα 7:00

Η τιμή ανέρχεται στα 390 ευρώ και περιλαμβάνει: Αεροπορικό εισιτήριο, λεωφορείο για όλες τις πιο πάνω διαδρομές, Δεν περιλαμβάνεται το εισιτήριο του αγώνα αλλά είναι εξασφαλισμένο.

Κρατήσεις θα γίνονται με την πληρωμή της θέσης καθημερινά στον κεντρικό σύνδεσμο του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. από τις 18:00 μέχρι τις 21:00 μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή 9.10.2016 αυστηρά!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ