aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ: Εγκαίνια κεντρικού συνδέσμου

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ: Εγκαίνια κεντρικού συνδέσμου

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ διοργανώνει τα εγκαίνια του κεντρικού του οικήματος το οποίο στεγάζεται στο χώρο του σωματείου την ερχόμενη Δευτέρα στις 7.11 και ώρα 21:00. Στα εγκαίνια θα δώσουν τον παρών τους ποδοσφαιριστές και αθλητές της ομάδας.

Η ανακοίνωση: «Επίσης από σήμερα θα κυκλοφορούν λαχνοί οικονομικής ενίσχυσης του συνδέσμου με δώρο ταξιδιωτικό πακέτο για 2 άτομα στην Αθήνα και άλλα πλούσια και συλλεκτικά δώρα. Λαχνοί θα πωλούνται και έξω από το γήπεδο στον αγώνα της Πέμπτης και της Κυριακής. Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα στα εγκαίνια.

Με το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει ένα εορταστικό γλέντι για τα 90 χρόνια ζωής του ένδοξου σωματείου μας με φαγοπότι και με αποκορύφωμα την αλλαγή της ημέρας.

Προσκαλούμε, λοιπόν, όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ στα εγκαίνια του συνδέσμου μας και παράλληλα στους εορτασμούς των 90 χρόνων που διοργανώνουμε. Ο ΑΠΟΕΛ ανήκει στον κόσμο του και αυτός πρέπει πρώτα-πρώτα να γιορτάσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ