aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠαν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ: Διήμερη εκδρομή στην Πράγα!

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ: Διήμερη εκδρομή στην Πράγα!

Ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ διοργανώνει διήμερη εκδρομή (23-24 Αυγούστου) στην Πράγα για τον επαναληπτικό με τη Σλάβια και μέσω ανακοίνωσης πληροφορεί για όλες τις λεπτομέρειες.

Το ταξιδιωτικό πακέτο συμπεριλαμβάνει: Αεροπορικό εισιτήριο με κατευθείαν ναυλωμένο πτήση Λάρνακα – Πράγα – Λάρνακα. Διαμονή για ένα βράδυ με πρόγευμα σε ξενοδοχείο στην Πράγα. Μεταφορές από αεροδρόμιο-ξενοδοχείο, ξενοδοχείο-γήπεδο-ξενοδοχείο, ξενοδοχείο-αεροδρόμιο. Όλοι οι φόροι. Το εισιτήριο αγώνα δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή αλλά είναι εξασφαλισμένο από τον Παν.Συ.Φι.

Κράτηση γίνεται μόνο με την πλήρη εξόφληση του ποσού και την προσκόμιση πολιτική ταυτότητας. Τιμή πακέτου με όλα τα προαναφερθέντα στα €320. Τελευταίο μέρα δήλωσης συμμετοχής, η Παρασκευή 18/8. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 96 169504 Κρατήσεις καθημερινά στον κεντρικό σύνδεσμο από τις 18:00 μέχρι και τις 20:00, αρχής γενομένης από αύριο 10/8.

Πρόγραμμα πτήσεων:

Λάρνακα-Πράγα 23/8: 04:00 π.μ. -07:00 π.μ.

Πράγα-Λάρνακα 24/9: 09:00 π.μ. – 12:00 π.μ. ( γίνονται προσπάθειες για αλλαγή της ώρας επιστροφής από 9:00 π.μ. σε 4:00 μ.μ.).

«Καλούμε τους ενδιαφερόμενους να πληρώσουν έγκαιρα το ποσό αγοράς της θέσης τους, αφού προτεραιότητα θα έχουν όσοι το πράξουν πιο έγκαιρα», αναφέρεται καταληκτικά στην ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ