aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠαν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ: «Αντί για τους παιδεραστές, ασχολούνται με την κάρτα»

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ: «Αντί για τους παιδεραστές, ασχολούνται με την κάρτα»

Οι οργανωμένοι του ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση τους, τοποθετούνται για άλλη μια φορά κατά την κάρτα φιλάθλου τονίζοντας πως όλοι τρομάζουν τον κόσμο λέγοντας και γράφοντας ψέματα.

Μάλιστα, υπογραμμίζουν ότι ο νέος υπουργός, Γιώργος Σαββίδης ασχολείται περισσότερο με την κάρτα λες και η κοινωνία μας δεν έχει άλλα προβλήματα.

«Σε παροξυσμό βρίσκονται εδώ και 48 ώρες οι υπέρμαχοι της κάρτας που σκότωσε τον αθλητισμό. Δεν μπορούν να διανοηθούν πως θα ζήσουμε χωρίς κάρτα. Τρομάζουν τον κόσμο, λέγοντας και γράφοντας ασύστολα ψεύδη, ότι θα θρηνήσουμε θύματα λες και είμαστε στη Λωρίδα της Γάζας, ξεχνώντας πως αν υπάρχουν κάποιοι τους οποίους ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ να γίνουν όλα αυτά που λένε του κόσμου, ΕΙΝΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ! Ο νέος υπουργός, τον οποίο δεν είδαμε να μιλά για κανένα άλλο θέμα από τη μέρα που διορίστηκε, εδώ και δύο μέρες δίνει συνεντεύξεις, μιλά στα ραδιόφωνα, στα κανάλια μόνο για την κάρτα. Λες και η κοινωνία μας δεν έχει άλλα προβλήματα, ζούμε σε έναν παράδεισο και το μόνο μελανό σημείο είναι τυχόν κατάργηση ή αναστολή ενός αποτυχημένου μέτρου. Ο νέος υπουργός προτίμησε να ασχοληθεί και να σηκώσει παντιέρα για την κάρτα ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!! Για όλα τα κακά της κοινωνίας όμως φταίνε οι οπαδοί! Και άντε ας πούμε για χάρη της κουβέντας ότι φταίμε εμείς για όλα. Εδώ δίνετε δεύτερες ευκαιρίες σε παιδεραστές (!!!!) και δεν δίνετε στους οπαδούς! Κάνετε πόλεμο εδώ και 48 ώρες για να μην επιστρέψουμε εμείς στα γήπεδα!!! Είσαστε απίστευτοι! Εμείς δεν θα πάψουμε ποτέ να πολεμούμε όσους μας στερούν το γήπεδο, συνειδητοποιήστε το ΟΛΟΙ!

Όσο για κάποιους βαλτούς υπέρμαχους της κάρτας θέλουμε ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ να γνωρίζει ποιοι είναι και τι πρεσβεύουν και ας το παίζουν ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ. Αυτοί που επιστρατεύθηκαν λοιπόν με δακρύβρεχτα άρθρα που δουλεύουν στις δύο μεγάλες εφημερίδες και κάνουν τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, ο ένας πριν λίγα χρόνια δήλωνε ότι «ντρεπόταν που ήταν με το ΑΠΟΕΛ», προωθώντας την αισχρή αντιΑΠΟΕΛίστικη προπαγάνδα, με αποτέλεσμα το Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ να κηρύξει εμπάργκο στη συγκεκριμένη εφημερίδα, ενώ η άλλη από την άλλη εφημερίδα, κατηγορούσε σε ανώνυμο άρθρο (βέβαια εμείς ξέρουμε πολύ καλά ποια το έγραψε) νεαρό ποδοσφαιριστή μας μετά τον φετινό εξώστη, κανιβαλίζοντας ένα δεκαεννιάχρονο παιδί που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και κάνοντας τον στόχο».

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΗΠΕΔΟ
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ