aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠαν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ: «Άλλη μια μάχη για την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου»

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ: «Άλλη μια μάχη για την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ συγχαίροντας τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τη νίκη τους απέναντι στην Ανόρθωση και προτρέποντας τους να πάρουν την πρόκριση απέναντι στην Άντερλεχτ, μέσα στο Βέλγιο.

Η ανακοίνωση:

«Ξεκινώντας θα θέλαμε να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την πανάξια τους νίκη η οποία μας φέρνει άλλο ένα βήμα κοντά στον ένα από τους τρείς στόχους που θέσαμε εξ αρχής.

Ακόμη για τα όσα προπαγανδιστικά ακούγονται δεν μας αφήνουν έκπληκτους αφού τα έχουμε ακούσει ξανά και ξανά εφόσον είναι ο μόνος τρόπος παρηγοριάς του κάθε αποτυχημένου. Όμως καλά θα κάνουν αύριο να κάτσουν στον καναπέ τους και να βλέπουν το τιτανοκτόνο της Ευρώπης να προκρίνεται στην προημιτελική φάση του Europa.

Η ομάδα μας αύριο λοιπόν δίνει άλλη μια μάχη για την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου. Μια πορεία για πολλούς είναι όνειρο απατηλό. 1050 πορτοκαλί είναι έτοιμοι να δώσουν μαθήματα κερκίδας στους μοντέρνους οπαδούς της Άντερλεχτ και οι 11 με την γαλαζοκίτρινη ασπίδα έτοιμοι να ματώσουν στο γήπεδο και όλοι μαζί να φέρουμε την πρόκριση στην πρωτεύουσα.

Καλούμε όσους θα ταξιδέψουν με την εκδρομή του ΠΑΝΣΥΦΙ όπως βρίσκονται μέχρι τις 7:00 π.μ. το αργότερο στο αεροδρόμιο για αποφυγή οποιασδήποτε προσωπικής τους ταλαιπωρίας. Η πτήση για Βελγιο θα αναχωρήσει στις 9:00 π.μ. Επίσης την ημέρα του αγώνα θα ανακοινωθεί η πλατεία οπου θα μαζευτούμε και θα αναχωρήσουμε όλοι μαζί για το γήπεδο.

Ακολουθούμε τις οδηγίες των υπεύθυνων του συνδέσμου για την καλύτερη οργάνωση εκτός και εντός αγωνιστικού χώρου και με απέραντη πίστη και απόλυτη αισιοδοξία πάμε για άλλη μια φορά να κάνουμε την Ευρώπη να υποκλιθεί μπροστά στο μεγαλείο που ονομάζεται ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ