aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ: «11 Βάσκοι θα φύγουν γονατιστοί»! (ανακοίνωση-ηφαίστειο)

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ: «11 Βάσκοι θα φύγουν γονατιστοί»! (ανακοίνωση-ηφαίστειο)

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ, με ανακοίνωση του, κάνει κάλεσμα στον κόσμο για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπιλμπάο.

Αναλυτικά: «Την Πέμπτη λοιπόν καλούμαστε να γράψουμε ΞΑΝΑ ιστορία. Για άλλη μια φορά πρέπει να πάρουμε τη νίκη εμείς μέσα στο ΓΣΠ. Εδώ που τα μπάτζετ και τα ονόματα δεν παίζουν κανένα ρόλο, εδώ που μπροστά στο γαλαζοκίτρινο φαινόμενο το 2012 υποκλίθηκε όλη η Ευρώπη. Η ιστορία γράφετε στο γήπεδο και όχι στον καναπέ και στην τηλεόραση. Ο κάθε ένας από εμάς θα βάλει το δικό του λιθαράκι έτσι ώστε ο Θρύλος να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης!

Την Τετάρτη μόλις πέσει ο ήλιος η πόλη θα βρίσκεται στον δικό μας ρυθμό με ένα pre – game πάρτι από τα παλιά, με το κρέας να ψήνεται και το αλκοόλ να ρέει άφθονο, με ΑΠΟΕΛίστικη διάθεση και συνθήματα θα σπάμε τη σιωπή της πρωτεύουσας. Ξημερώνει Πέμπτη και σίγουρα το σώμα όλων μας θα είναι κάπου άλλου αλλά η ψυχή μας θα βρίσκεται στο γήπεδο τραγουδώντας στον παλμό του τυμπάνου!

Από νωρίς παίρνουμε τα δίκυκλα μας και κατακλύζουμε τον σύνδεσμο για γερό ζέσταμα και αναχωρούμε όλοι μαζί προς το νότιο πέταλο για να ζωντανέψουμε ξανά την κόλαση. Από γρήγορα παίρνουμε τις θέσεις μας, ετοιμάζουμε τα χαρτόνια μας και ακολουθάμε πιστά τα παιδιά του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. για άλλη μια φορά για να παραμιλάνε όλοι.

Ο οργανωτής θα δίνει το σύνθημα και θα τον ακολουθάμε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως πιστά! Ακόμη και αν τα βρει σκούρα η ομάδα εμείς θα τους ανοίξουμε τον δρόμο για την ανατροπή, χωρίς ξενέρα και χωρίς μουρμούρα. Όποιος δεν το πιστεύει, λοιπόν, ας κάτσει σπίτι τους.

Την Πέμπτη οι 11 βάσκοι θα φύγουν γονατιστοί και η 23η Φεβρουαρίου θα στιγματίσει για πάντα τη ζωή τους. Από την πρώτη στιγμή που θα πατήσουν το πόδι τους στο γήπεδο πρέπει να καταλάβουν πως δεν είναι ευπρόσδεκτοι. Οι αποδοκιμασίες και η φωνή μας θα τρυπήσει τα στομάχια τους! Ενωμένοι, λοιπόν, σε ανατολική, δυτική και νότια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ