aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Πάμε γενναία απέναντι στον ισχυρό οικονομικά ΑΠΟΕΛ. Θα έχει τεράστια πίεση»

«Πάμε γενναία απέναντι στον ισχυρό οικονομικά ΑΠΟΕΛ. Θα έχει τεράστια πίεση»

Διάχυτη είναι η αισιοδοξία των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας της Σουτιέσκα για ανατροπή των δεδομένων μετά την ήττα 1-0 στο Μαυροβούνιο από τον ΑΠΟΕΛ και πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σειρά πήρε σήμερα (27/7) ο Μίγιαν Βλαϊσάβλεβιτς, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να παίξει γενναία απέναντι στον οικονομικά ισχυρό ΑΠΟΕΛ που θα έχει την πίεση ενδεχόμενου αποκλεισμού.

«Παίξαμε γενναία απέναντι στην Σλόβαν και πετύχαμε μία σπουδαία επιτυχία. Επαναλάβαμε την ίδια απόδοση με τους Κύπριους, όμως δεν ήμασταν τυχεροί. Στον επαναληπτικό που ακολουθεί ελπίζουμε να είναι διαφορετικό το σκηνικό. Πρέπει να παίξουμε γενναία για να πετύχουμε άλλη μία έκπληξη και να βρεθούμε στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Παίζουμε απέναντι στον ισχυρότερο οικονομικά και δυνατό ΑΠΟΕΛ. Οι Κύπριοι είναι το φαβορί, όμως μην ξεχνάμε ότι φαβορί ήταν και οι Σλοβάκοι.

Στα χαρτιά έτσι είναι, στον αγωνιστικό χώρο μετρά η ποιότητα. Κανένας δεν σκέφτεται τον επόμενο αντίπαλο. Το μυαλό μας είναι επικεντρωμένο στη Λευκωσία και τη “μάχη” με τον ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να παίξουμε δυνατά και γενναία. Είναι ο μόνος τρόπος για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Eίδαμε ότι μπορούμε να τα βάλουμε μαζί τους και έχουμε το πλεονέκτημα ότι ο ΑΠΟΕΛ θα έχει τεράστια πίεση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ