aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Παίζει» του Ιβάν για τον Ερυθρό Αστέρα!

«Παίζει» του Ιβάν για τον Ερυθρό Αστέρα!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Σοκαρίστηκε η ποδοσφαιρική Σερβία από τη χθεσινή παραίτηση του προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, Μίοντραγκ Μπόζοβιτς και ήδη το πρωί άρχισαν τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του.

Φαβορί για τη θέση είναι ο Νέναντ Λαλάτοβιτς, ο οποίος συναντήθηκε ήδη Γενικό Διευθυντή του Ερυθρού Αστέρα και όλα δείχνουν πως αυτό θα αναλάβει ξανά τον Ερυθρό Αστέρα.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα ονόματα που είναι υποψήφια είναι και αυτό του «δικού μας» Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ αποχώρησε εδώ και κάποιους μήνες από τον πάγκο της Αλ Νασρ και αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα της Σερβίας fudbal.hotsport.rs διενεργεί γκάλοπ για να ψηφίσει ο κόσμος ποιον προπονητή θέλει στον πάγκο της ομάδας του.

Ο «στρατηγός»  βρίσκεται προς το παρόν στην προτελευταία θέση με 10%. Το παράξενο είναι πως πρώτος σε ψήφους είναι ο προπονητής που παραιτήθηκε, δηλαδή ο Μίοντραγκ Μπόζοβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ