aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Παίζει με τη φλόγα» ο Αγκουστίν Φαρίας

«Παίζει με τη φλόγα» ο Αγκουστίν Φαρίας

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο προχθεσινός αγώνας δεν αποτέλεσε μονάχα τον πρώτο επίσημο στις εγχώριες διοργάνωσης. Πολύ περισσότερο για τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του ήταν μια καλή ευκαιρία για να διαπιστώσουν σ’ ένα σοβαρό τεστ το πόσο πρέπει να υπολογίζουν σε κάποιους ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας.

Ένας εξ αυτών που είχαν μάτια περισσότερο στραμμένα πάνω του ήταν ο αμυντικός μέσος Αγκουστίν Φαρίας, ο οποίος προστέθηκε στο ρόστερ ώστε ο Νούνο Μοράις να παίρνει όποτε κρίνεται απαραίτητο τις απαιτούμενες ανάσες καθώς προέρχεται από «γεμάτες» σεζόν.

Ο Αργεντινός δεν έπαιρνε ευκαιρίες με προπονητή τον Μάριο Μπέιν αφού ο Ολλανδός έκρινε με βάση των προπονήσεων πως δεν τις άξιζε. Ο νέος κόουτς, όμως, φρόντισε στην πρώτη ευκαιρία και δη στο ματς του Σούπερ Καπ να του εμπιστευτεί μία  θέση στο αρχικό σχήμα και μάλιστα τον τοποθέτησε στη θέση που αγωνίζεται. Επομένως, αποτελούσε μια πολύ «γερή» δοκιμή για να δείξει το πόσο αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας. Ένα τεστ που δεν πέρασε. Χάθηκε στο πλήθος, αδυνατώντας να δώσει τις απαιτούμενες λύσεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής, διευρύνοντας έτσι τον προβληματισμό όσον αφορά στο μέλλον του στην ομάδα.

Όχι μόνο δεν έπεισε, αλλά υπέπεσε και σε πολλά φάουλ, πήρε μία κίτρινη κάρτα και θα μπορούσε να δεχτεί και δεύτερη σ’ ένα βίαιο μαρκάρισμα, αφήνοντας έτσι τον ΑΠΟΕΛ με παίκτη λιγότερο. Μετά από σχεδόν ενάμιση προπονήσεων στον νέο σταθμό της καριέρας του, δείχνει σαν το ψάρι έξω από το νερό, κάτι που όπως προαναφέραμε τον φέρει ως βασικό υποψήφιο για να αδειάσει μία θέση στο ρόστερ. Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει είναι διάρκειας ενός έτους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ