aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Παίζει» και πάλι του Φυτανίδη

«Παίζει» και πάλι του Φυτανίδη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα marca-sl.gr, το όνομα του Σωκράτη Φυτανίδη αναμένεται να απασχολήσει και πάλι τον ΑΠΟΕΛ, όπως επίσης και κάποιες άλλες ομάδες.

Αναλυτικά:

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να μην έβαλε – στο πρόσφατο παρελθόν – το χέρι στην τσέπη όσο έπρεπε προκειμένου να κατεβάσει τον Σωκράτη Φυτανίδη στην Κύπρο, ωστόσο καλό είναι να αποθηκεύσουμε το όνομα του 32χρονου μεσοαμυντικού στο μεταγραφικό «δίσκο» εν όψει καλοκαιριού.

Όχι μόνο για τον ΑΠΟΕΛ αλλά και για άλλες ομάδες. Τι πράγμα; Ο εν λόγω παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Ατρόμητο που δεν λήγει το φετινό καλοκαίρι αλλά το 2018; Ε και…;

Όλα τα συμβόλαια σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό ντουνιά υπάρχουν για να σπάνε. Και στη δυτική όχθη μην το αποκλείουμε να «σπάσει» το φετινό καλοκαίρι το συμβόλαιο του έμπειρου ποδοσφαιριστή με την ομάδα του Περιστερίου.

Το μνημόνιο που έρχεται στον Ατρόμητο μάλλον δεν συνάδει με το «αλμυρό» συμβόλαιο του παίκτη και συν τοις άλλοις, υπάρχουν και κάποια άλλα ανοιχτά ζητήματα που ρίχνουν στο τραπέζι την προοπτική του «διαζυγίου» έπειτα από πέντε χρόνια συνεργασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ