aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Παίζει» για συνεργάτης του Γιοβάνοβιτς ο Στέφανος Κοτσόλης

«Παίζει» για συνεργάτης του Γιοβάνοβιτς ο Στέφανος Κοτσόλης

Εκτός από το θέμα του προπονητή, για το οποίο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι σε περίοπτη θέση για να αναλάβει την ομάδα, ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να προχωρήσει την ενίσχυση της ομάδας και σ’ άλλες καίριες θέσεις.

Μία απ’ αυτές είναι το πόστο του team manager, για το οποίο ο Στέφανος Κοτσόλης είναι ένα όνομα που εξετάζεται σοβαρά. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει έρθει σε επικοινωνία με τον άλλοτε τερματοφύλακα του «τριφυλλιού» και δεν αποκλείεται να προχωρήσει το εν λόγω deal.

Ο Κοτσόλης είναι μια προσωπικότητα που εμπνέει σεβασμό, έχει υπηρετήσει την ομάδα για 14 χρόνια (1998-2005 & 2010-2017) και ξέρει πώς να σταθεί μέσα στα αποδυτήρια αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο των παικτών και του προπονητικού τιμ με τη διοίκηση.

Αξίζει να τονίσουμε, πως ο 41χρονος, από το προηγούμενο Σεπτέμβριο είναι ο τεχνικός διευθυντής στην ομάδα της Κηφισιάς, που είναι πρώτη στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Μένει, λοιπόν, να δούμε αν θα προκριθεί τελικά το συγκεκριμένο όνομα ή αν ο ιδιοκτήτης της ομάδας, αποφασίσει να στραφεί σε άλλες λύσεις όπως αυτή του Γιώργου Καραγκούνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ