aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠαίρνουν φόρα για την εκτόξευση

Παίρνουν φόρα για την εκτόξευση

«Περισσότερα για εμάς θα σημαίνει η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά δεν θα πάμε στη Λεμεσό για να χάσουμε. Αν κερδίσει ο Απόλλων χαλάλι του. Εμείς θα πάμε με στόχο την πρόκριση», είχε πει ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Τιμούρ Κετσπάγια μετά το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, σχολιάζοντας τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα για την ημιτελική φάση του κυπέλλου με τον Απόλλωνα.

Πρόκειται για ένα γερό τεστ για τους γαλαζοκίτρινους, οι οποίοι καλούνται να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων, συνεχίζοντας την πορεία προς το νταμπλ.

Την ίδια ώρα, θα είναι παρακινδυνευμένο να μπει κάποιος σε προβλέψεις για την ακριβή μορφή που θα έχει η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ, καθώς ο Κετσπάγια δεν συνηθίζει να αποκαλύπτει τις οριστικές προθέσεις του, ούτε ακόμη και στην τελευταία προπόνηση. Είναι η προσφιλής του τακτική να έχει όλους τους παίκτες του σε ετοιμότητα.

Ο Γεωργιανός τεχνικός θα έχει αυξημένες επιλογές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Μετρά τις επιστροφές των Κώστα Αρτυματά και Γιώργου Μερκή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ