aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠαίρνει το βάπτισμα του πυρός

Παίρνει το βάπτισμα του πυρός

Με τον Γιώργο Εφραίμ να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν απέναντι στην Ντούντελανζ, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ κατά πάσα πιθανότητα θα δώσει φανέλα βασικού στον Τόμι Οάρ. Κάτι που, εάν συμβεί, θα αποτελέσει το βάπτισμα του πυρός σε επίσημη αναμέτρηση του συλλόγου για τον Αυστραλό εξτρέμ.

Στο δυνατό τεστ κόντρα στον Πανιώνιο, ο βραχύσωμος Οάρ αγωνίσθηκε σε όλο το 90λεπτο (ο μοναδικός από τους νεοφερμένους) και φανέρωσε μέρος των αγωνιστικών δυνατοτήτων του. Ζήτησε και πήρε μπάλα, προσπαθώντας να οργανώσει επιθέσεις αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο του κέντρου. Προτίμησε στις πλείστες των περιπτώσεων να παίξει με τη μία και να τρέξει στον κενό χώρο ώστε να γίνει ξανά αποδέκτης της.

Περιορίστηκε επιθετικά σε σέντρες, οι περισσότερες έφυγαν από το πόδι του με τη μία, δείχνοντας γενικώς πως του λείπουν οι αγώνες για να ανεβάσει την απόδοσή του. Πρόκειται για παίκτη στον οποίο επενδύουν στον ΑΠΟΕΛ πάρα πολλά ενόψει της συνέχειας, κρίνοντας ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ του. Εξάλλου για να τον αποκτήσουν επέδειξαν πολλή υπομονή και επιμονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ