aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠαίρνει δανεικό τον Χαραλάμπους από τον ΑΠΟΕΛ

Παίρνει δανεικό τον Χαραλάμπους από τον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στην απόκτηση του Μιχάλη Χαραλάμπους με τη μορφή δανεισμού από τον ΑΠΟΕΛ προχωρά ο Εθνικός. Ο Χαραλάμπους αναδείχθηκε από την ακαδημία του Εθνικού και ακολούθως πήρε μετεγγραφή στην ομάδα της Λευκωσίας.

Θα επιστρέψει στην ομάδα της Άχνας για να πάρει ευκαιρίες και να αναδείξει το ταλέντο του. Είναι γνωστό ότι, λόγω του εμπάργκο ο Εθνικός δεν μπορεί να κάνει μετεγγραφές για τον κατάλογο Α’ αλλά μόνο ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών και σε αυτό το πλαίσιο θα αποκτηθεί ο Μιχάλης Χαραλάμπους.

Εξάλλου, από μέρα σε μέρα αναμένεται η ανακοίνωση για τον νέο προπονητή. Εξετάστηκαν αρκετά ονόματα υποψηφίων και είναι θέμα χρόνου να ληφθεί η απόφαση. Ο Κίκης Φιλίππου είχε επαφές με κάποιους προπονητές και φαίνεται να ευνοεί την πρόσληψη Κύπριου. Πληροφορίες φέρουν το όνομα του Γιώτη Εγκωμίτη να επανέρχεται στο τραπέζι, παρόλο που φαντάζει δύσκολο (όχι απίθανο) να είναι αυτός ο νέος προπονητής.

Μεγάλος συναγωνισμός θα υπάρχει και τη νέα σεζόν στη θέση του τερματοφύλακα, ανάμεσα στον Σκοπιανό Μάρτιν Μπογκαντίνοφ και τον Πολωνό Πάτρικ Πρότσεκ. Πρόκειται για δύο τερματοφύλακες εγνωσμένης αξίας και για τον Εθνικό αποτελούν εγγύηση για τη θέση στον «άσο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ