aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Παίκτης ή παίκτες από το κυπριακό πρωτάθλημα θα... στρίψουν προς Ελλάδα»

«Παίκτης ή παίκτες από το κυπριακό πρωτάθλημα θα… στρίψουν προς Ελλάδα»

Την πεποίθηση για το γεγονός πως παίκτης ή ακόμα και παίκτες από το κυπριακό πρωτάθλημα θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού εκφράζει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Forza».

Όπως τονίζει η ελλαδική εφημερίδα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει φροντίσει να ανανεώνει τις πληροφορίες του για πρόσωπα και πράγματα στη χώρα μας, παρά το γεγονός πως περάσει οκτώ χρόνια από το τέλος της συνεργασία του με τον ΑΠΟΕΛ.

Το δημοσίευμα:

«Άριστος γνώστης της κυπριακής αγοράς παραμένει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Κι ας έχουν περάσει 8 χρόνια από το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Σέρβος κόουτς φρόντιζε όλα αυτά τα χρόνια να ανανεώσει το report του για πρόσωπα και πράγματα στο ”Νησί της Αφροδίτης” και να περιμένουμε πως παίκτης ή παίκτες που προέρχονται από το κυπριακό, θα στρίψουν το τιμόνι προς Ελλάδα μεριά για λογαριασμό του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ