aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«"Πάγωσαν" οι μισθοί στον ΑΠΟΕΛ. Εφικτή η μετεγγραφή του στην Μακάμπι Χάιφα»

«”Πάγωσαν” οι μισθοί στον ΑΠΟΕΛ. Εφικτή η μετεγγραφή του στην Μακάμπι Χάιφα»

Τουλάχιστον δύο ρεπορτάζ την ημέρα φιλοξενεί η ιστοσελίδα «one.co.il» που σχετίζονται με τον ΑΠΟΕΛ. Αυτή την φορά γίνεται ξανά αναφορά στον Ζεράλδες αλλά και στην οικονομική κατάσταση των γαλαζοκιτρίνων.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία ωστόσο δεν πλήρωσε τις 800.000 ευρώ στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η ομάδα της πρωτεύουσας απέκτησε με την μορφή δανεισμού τον Ζεράλδες, ωστόσο άλλος σύλλογος του Ισραήλ ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο ρόστερ της. Ο λόγος για την Μακάμπι Χάιφα.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η μετεγγραφή του Ζεράλδες είναι εφικτή καθώς οι μισθοί στον ΑΠΟΕΛ έχουν «παγώσει» (!), ενώ οι Ισραηλινοί είναι έτοιμοι να πληρώσουν ότι ζητά η Σπόρτινγκ για να εντάξει τον Πορτογάλο στο ρόστερ της Μακάμπι Χάιφα.

Όσον αφορά στην οικονομική κατάσταση των γαλαζοκιτρίνων, οι Ισραηλινοί έγραψαν: «Το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι γνωστό για τις χαμηλές πληρωμές αλλά όταν μια ομάδα βασίζει το οικονομικά της στην ευρωπαϊκή της πορεία και δεν τα καταφέρει είναι καταστροφικό. Σε αυτό ποντάρουν στην Μακάμπι Χάιφα περιμένοντας τη στιγμή που ο Ζεράλδες θα απογοητευτεί και θα απαιτήσει να φύγει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ