aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Παγώνει» το θέμα του Βάτερμαν

«Παγώνει» το θέμα του Βάτερμαν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Προτεραιότητα στην απόκτηση των Εμπενέζερ Οφόρι και Εμίλιο Ενσούε δίνεται στον ΑΠΟΕΛ, αν και υπάρχουν πράγματα να συζητηθούν και στις δύο περιπτώσεις, αφού οι επαφές γίνονται ανάμεσα σε τρία μέρη (τον ΑΠΟΕΛ, τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες τους). Το γεγονός ότι οι γαλαζοκίτρινοι «κυνηγούν» τις δύο περιπτώσεις δείχνει ότι η επανεγγραφή του Μπόι Βάτερμαν στο ρόστερ μπαίνει στον… πάγο για τον ΑΠΟΕΛ, αφού με την απόκτηση άλλων δύο ποδοσφαιριστών δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα «πρέπει» για Ενσούε και Οφόρι στον ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ απέκτησε την χειμερινή μετεγγραφική περίοδο τους Γκιλέρμε Ντελατόρε και Ντενίς Πολιακόφ και έχει δικαίωμα για άλλες δύο προσθήκες μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου. Ο Οφόρι που ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται στον άξονα και ανήκει στη Στουτγκάρδη, και αν αποκτηθεί θα είναι ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι, ενώ ο Ενσούε είναι δεξιός μπακ και αγωνίζεται στην Μπέρμινγχαμ, και για να έρθει στους γαλαζοκίτρινους πρέπει να λύσει τη συνεργασία του με την αγγλική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελειώνει του Ενσούε στον ΑΠΟΕΛ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ