aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Μπεριγκό την οδηγεί…

Πάφος FC: Μπεριγκό την οδηγεί…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με το έβδομο γκολ του Μπεριγκό στα πλέι οφ και ένατο συνολικά στο πρωτάθλημα, η Πάφος FC πέρασε για δεύτερη φορά φέτος από το ΓΣΠ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (1-0), σε αγώνα για το πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής. Η παφιακή ομάδα, που επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ήττα από το Παραλίμνι, αύξησε τη διαφορά από τον χθεσινό αντίπαλό της στους 4 βαθμούς και έχει το προβάδισμα να τερματίσει πρώτη στον Β’ Όμιλο. Ακόμη και σε περίπτωση ισοβαθμίας με το τέλος του πρωταθλήματος, η ομάδα της Πάφου υπερτερεί του ΑΠΟΕΛ στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Οι γαλαζοκίτρινοι, που συνεχίζουν να απογοητεύουν, δέχθηκαν τη 14η ήττα τους και κλότσησαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πρωτοπορία του ομίλου. Έπεσε ο διακόπτης για τον ΑΠΟΕΛ με τον αποκλεισμό από τον τελικό του κυπέλλου και σε συνδυασμό με τις αδυναμίες της ομάδας στην τρέχουσα σεζόν. Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

Το γρήγορο γκολ του Μπεριγκό, μόλις στο δεύτερο λεπτό, έκρινε και τον αγώνα. Παρόλο που το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και δημιουργήθηκαν ευκαιρίες, με αυτές της Πάφος FC να είναι πιο κλασικές, δεν διαφοροποιήθηκε το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ