aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Πάει Βραζιλία ο Χατζηλούκας, δεν υποβαθμίστηκε»

«Πάει Βραζιλία ο Χατζηλούκας, δεν υποβαθμίστηκε»

Τα νέα καθήκοντα του Λούκα Χατζηλούκα στον ΑΠΟΕΛ ανέλυσε ο Πρόδρομος Πετρίδης. Ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων τόνισε ότι δεν υποβαθμίστηκε ο ρόλος του, καθώς εξ αρχής δεν προσλήφθηκε για θέση προπονητή. Ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ ανέφερε πως ο Χατζηλούκας θα έχει καθήκοντα σκάουτερ και αποκάλυψε πως ήδη έχει προγραμματιστεί ταξίδι στη Βραζιλία για να παρακολουθήσει αγώνες της Σάο Πάολο και της Ατλέτικο Παραναένσε με τα μάτια στραμμένα σε υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους.

Η σχετική τοποθέτηση

«Δεν υποβαθμίστηκε ο Χατζηλούκας. Από την πρώτη στιγμή, το ανέφερε και αυτός πάρα πολλές φορές πως δεν ήρθε για να μείνει ως πρώτος προπονητής. Καλέστηκε να έρθει στον ΑΠΟΕΛ την δεδομένη στιγμή που θεωρήσαμε ότι έπρεπε να γίνει η απομάκρυνση του κ. Ντολ. Όταν ήρθε ο κ. Κόρε, ο κ. Χατζηλούκας ήταν ο βοηθός του. Πλέον, πήγε στον αρχικό πόστο που εδώ και χρόνια θέλαμε να έχουμε στον ΑΠΟΕΛ. Θέλαμε να έχουμε ένα σκάουτερ να βλέπει ζωντανά τα παιχνίδια. Αυτό θα είναι το πόστο του κ. Χατζηλούκα. Ήδη προγραμματίστηκε ένα 20ήμερο ταξίδι για να παρακολουθήσει από κοντά τα παιχνίδια των ομάδων, Ατλέτικο Παραναένσε και Σάο Πάολο και να δει υποψήφιους στόχους. Σε συνεργασία πάντοτε με τον προπονητή της ομάδας. Τελευταίος λόγος, πάντοτε, είναι στον προπονητή».

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ