aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠάει Τουρκία για το σούπερ deal εκατομμύριων ο Σωτηρίου!

Πάει Τουρκία για το σούπερ deal εκατομμύριων ο Σωτηρίου!

Εντός των επόμενων ωρών ολοκληρώνεται η μετεγγραφή του Πιέρου Σωτηρίου στην Αστάνα. Όπως αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας (17/2) το Goal.com.cy (δες ΕΔΩ) η ομάδα από το Καζακστάν τίναξε την μπάνκα για την αγορά του Κύπριου διεθνούς επιθετικού.

Η Αστάνα έστρωσε… χρυσάφι στα πόδια του 27χρονου επιθετικού, καθώς όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε οι απολαβές του Σωτηρίου στο Καζακστάν θα ανέρχονται στις 750.000 ευρώ ετησίως!

Ο πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψει στην Τουρκία, όπου η Αστάνα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος Καζακστάν τον Μάρτιο και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Κερδισμένος οικονομικά από τη μετεγγραφή του Σωτηρίου στην Αστάνα θα βγει και ο ΑΠΟΕΛ, καθώς στη συμφωνία με την Κοπεγχάγη υπήρχε όρος μεταπώλησης 10%. Με βάση τους υπολογισμούς ο ΑΠΟΕΛ θα καρπωθεί ένα ποσό που κυμαίνεται στις 500.000 ευρώ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ