aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠάει για σπουδαίο deal με Εμίλιο Ενσούε ο Απόλλωνας!

Πάει για σπουδαίο deal με Εμίλιο Ενσούε ο Απόλλωνας!

Πληροφορίες που διέρρευσαν στέλνουν τον Εμίλιο Ενσούε στον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο πολυθεσίτης άσος από την Ισημερινή Γουινέα (με ισπανικό διαβατήριο), δεν βρήκε ομάδα από τότε που αποδεσμεύτηκε από τον ΑΠΟΕΛ πριν από μερικούς μήνες, παρά το γεγονός πως τον ήθελαν κάποιες ομάδες στο εξωτερικό και φαίνεται πως συμφώνησε με την ομάδα της Λεμεσού.

Ο 29χρονος δεξιός φουλ μπακ, είχε αγωνιστεί για ένα χρόνο στους πρωταθλητές καταγράφοντας 31 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 11 τέρματα. Οι δύο πλευρές αναμένεται πως θα δώσουν και επισήμως τα χέρια σύντομα και αναμφίβολα όταν η μετεγγραφή του Ενσούε ολοκληρωθεί και τυπικά, θα πρόκειται για σπουδαία κίνηση.

Σπουδαία κίνηση, τόσο για τους κυανόλευκους, όσο και για τον ποδοσφαιριστή που ψάχνει μία καλή ποδοσφαιρική στέγη, μετά από το… επεισοδιακό «διαζύγιό» του με τον ΑΠΟΕΛ, που προήλθε έπειτα από πειθαρχικό παράπτωμα του παίκτη και κόντρα με τον προπονητή Πάολο Τραμετσάνι.

Ο Ισπανός, διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα, εκτός από τον ΑΠΟΕΛ, αγωνίστηκε επίσης σε Μαγιόρκα, Μπέρμιγχαμ μαι Μίντλεσμπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ