aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠάμπος: «Τα στοιχεία που αναμόρφωσαν τον ΑΠΟΕΛ...»

Πάμπος: «Τα στοιχεία που αναμόρφωσαν τον ΑΠΟΕΛ…»

Στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών και τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ στάθηκε σε δηλώσεις του στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ», ο Πάμπος Χριστοδούλου. Σύμφωνα με τον Κύπριο τεχνικό, είναι τέτοια που του επιτρέπουν στα δύσκολα να αναμορφώνεται. Τόνισε παράλληλα πως σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ είναι ΑΠΟΕΛ, και δίκαια κέρδισε την πρόκριση αφού το ήθελε περισσότερο.

Όσα δήλωσε ο Πάμπος Χριστοδούλου:

«Θα έλεγα ότι ο ΑΠΟΕΛ είχε το αβαντάζ για να ξεκουράσει παίκτες πριν το ματς με την Ομόνοια. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι πραγματικά στο πρώτο ημίχρονο μπορούσε να προηγηθεί καθαρά ο ΑΠΟΕΛ.

Η ποιότητα στους παίκτες και η φανέλα, είναι τέτοια που του επιτρέπουν στα δύσκολα να αναμορφώνεται. Υπήρχε ένας στόχος, το κύπελλο. Έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν, για να βγάλουν κάτι από τη χρονιά, την έξοδο στην Ευρώπη μέσω του κυπέλλου. Ήταν πιο διψασμένος, οι ποδοσφαιριστές του το ήθελαν παραπάνω.

Είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών να συνεχίσουν έτσι, ώστε να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση, τόσο στο πρωτάθλημα, ώστε να ξεκαθαρίσει νωρίς από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά και για το κύπελλο που είναι ο στόχος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ