aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠάμπος: «Κερδίσαμε πολύ περισσότερα, ευτυχώς δεν σκόραρε ο ΑΠΟΕΛ»

Πάμπος: «Κερδίσαμε πολύ περισσότερα, ευτυχώς δεν σκόραρε ο ΑΠΟΕΛ»

Ολοφάνερα ικανοποιημένος από τη μεγάλη νίκη με 2-0 επί του ΑΠΟΕΛ, φάνηκε πως ήταν ο Πάμπος Χριστοδούλου, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να αναφέρεται και στο γεγονός πως η ομάδα του πέραν των τριών βαθμών, κέρδισε και δύο παίκτες, τους Νάνι και Ροτζέριο.

Αναλυτικά:

«Θα συμφωνήσω ότι ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος στα πρώτα 20-25 λεπτά, μπορούσε να σκοράρει και αν το έκανε ίσως να ήταν αλλιώς τα δεδομένα και ίσως να χάναμε. Κερδίσαμε δύο παιδιά που δεν έπαιξαν έως τώρα. Αναφέρομαι στους Νάνι και Ροτζέριο που τα πήγαν πολύ καλά και πάλεψαν σε μεγάλο βαθμό και κέρδισαν πάρα πολλά. Πήγε να μας αποσυντονίσει ο τραυματισμός του Ενόχ, αλλά βρήκαμε τα πατήματά μας και σκοράραμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο κινδυνεύσαμε να δεχτούμε την ισοφάριση. Μετά το 2-0 και την ευκαιρία που είχαμε και για τρίτο γκολ, αλλά και μετά την κόκκινη του Μιχαΐλοβιτς, όλα πήραν τον δρόμο τους για την επιτυχία μας. Είμαι σίγουρος ότι ο ΑΠΟΕΛ θα βρει τον δρόμο να επιστρέψει στις επιτυχίες. Δεν μπορείς να κρίνεις τον ΑΠΟΕΛ από ένα παιχνίδι.

Σε προηγούμενα ματς κάναμε ευκαιρίες και δεν παίρναμε βαθμούς, σήμερα όμως είχαμε λίγες αλλά ήμασταν εύστοχοι και τα καταφέραμε. Σε όλα τα ματς, εκτός αυτού με την Ανόρθωση που έλειπαν πολύ παίκτες και υπήρχε κι ένας σοβαρός τραυματισμός και άλλαξαν πολλά στο ματς με παίκτες να παίζουν σε άλλες θέσεις, ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Όταν παίρνουμε βαθμό ή βαθμούς, απέναντι σε τέτοιους αντίπαλους σαφώς και είναι πολύ καλό για μας. Μας προβληματίζει, όμως, που σε παιχνίδια με ομάδες που είναι κοντά σε εμάς στη βαθμολογία, ενώ κάνουμε πολλές ευκαιρίες, δεν σκοράρουμε.

Ευχαριστώ τον κόσμο μας. Οι 300-400 οπαδοί μας είναι εδώ. Εύχομαι στον ΑΠΟΕΛ καλή συνέχεια. Είναι μια ομάδα που κάνει περήφανη την Κύπρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ