aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟυζουνίδης: «Θα είμαστε σύντομα κοντά σε Ομόνοια και Ανόρθωση»

Ουζουνίδης: «Θα είμαστε σύντομα κοντά σε Ομόνοια και Ανόρθωση»

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της ισοπαλίας στο ματς με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο στάδιο ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης (1-1).

Ο Ελλαδίτης τεχνικός έδειξε αισιόδοξος τονίζοντας πως η ομάδα μπορεί να βρίσκεται τώρα μακριά από τους πρωτοπόρους (Ανόρθωση, Ομόνοια), ωστόσο όπως επισήμανε σύντομα θα είναι κοντά.

Αναλυτικά:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε δύο πολύ καλές ομάδες. Είχε πάθος, ένταση το παιχνίδι και οι δύο ομάδες έκαναν ευκαιρίες που θα μπορούσαν να κερδίσουν. Ξέραμε ότι ο Απόλλωνας θα μπει δυνατά αλλά δεν αποφύγαμε το γκολ. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε, φέραμε τη μπάλα κοντά στην περιοχή αλλά εκεί έχουμε θέμα. Δεν θέλω να κάνουμε γκολ όλες τις φάσεις αλλά τουλάχιστον να τις τελειώνουμε σωστά. Μετά ισοφαρίσαμε, ψάξαμε κι άλλο γκολ θα μπορούσαμε να σκοράρουμε αλλά θα μπορούσε και ο Απόλλωνας επίσης. Έγινε γενικά ένα ωραίο παιχνίδι και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Κανείς δεν ήθελε το αποτέλεσμα και δεν αφήνει κανένα ικανοποιημένο. Είμαστε πίσω  στην βαθμολογία και οι δύο αλλά θα είμαστε πολύ κοντά σύντομα. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα αλλά και στους ποδοσφαιριστές μου», ανέφερε αρχικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τις αλλαγές που έκανε είπε: «Εκ των υστέρων μπορείς να πεις πολλά πράγματα. Γενικά είμαι ευχαριστημένος, κλείσαμε τις γραμμές. Έγινε καλό παιχνίδι, θα μπορούσαν και οι δύο να το πάρουνε».

Για την βαθμολογία: «Θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος. Ομόνοια και Ανόρθωση δικαιούνται να κάνουν λάθος, εμείς όμως όχι. Αν παρουσιάσουμε αυτή την εικόνα, τότε πιστεύω θα έρθουν νίκες».

Για Γιάκολις και Βιντιγκάλ: «Δεν χρειάζεται να τα λέμε προς τα έξω. Είναι μεταξύ μας και τα παιδιά ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να επιστρέψουν. Νομίζω την άλλη εβδομάδα θα είναι στη διάθεση μας. Δηλαδή, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ