aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΟυζουνίδης: «Σκέφτομαι αλλαγές. Πρέπει να βρω βασικό κορμό…»

Ουζουνίδης: «Σκέφτομαι αλλαγές. Πρέπει να βρω βασικό κορμό…»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Βασιλεία που θα διεξαχθεί στην Ελβετία στις 19:55 (27/2). Το παιχνίδι έχει μετατραπεί σε… τυπική διαδικασία καθώς η ομάδα της πρωτεύουσας δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε στο ΓΣΠ την προηγούμενη Πέμπτη με αποτέλεσμα να δεχθεί βαριά ήττα από τους Ελβετούς με 0-3.

Η Βασιλεία είναι σαφώς το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ καλείται να παρουσιάσει αξιοπρεπή εμφάνιση, όπως τόνισε ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων όπως επίσης και ο Γιώργος Εφραίμ. Υπενθυμίζουμε πως ο Ελλαδίτης τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων δεν υπολογίζει στον ανέτοιμο Σόουζα αλλά και στον Σιγκούρνταρασον ο οποίος δεν επιλέχθηκε.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Γιώργος Εφραίμ, ο οποίος είπε: «Ο στόχος είναι δύσκολο να επιτευχθεί ωστόσο ήρθαμε εδώ για να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και να βρούμε το γρήγορο γκολ ώστε να αλλάξουν και οι ισορροπίες. Πιστεύω ότι αν εκμεταλλευτούμε τα λάθη του αντίπαλου όπως έπραξε και αυτός στον πρώτο αγώνα, γιατί να μην κυνηγήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε; Κάθε παίκτης απ’ την πλευρά του προσπαθεί και μπαίνει στο παιχνίδι με στόχο τη νίκη. Παίκτες, διοίκηση και κόσμος αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μείνουμε ενωμένοι. Αυτό είναι το καλύτερο».

Στη συνέχεια ο Ουζουνίδης, απάντησε:

Για την ψυχολογία της ομάδας μετά την βαριά ήττα: «Είναι υποχρέωση απέναντι στην ομάδα, να παίξουν όσο καλύτερα μπορούν. Να μπούμε καλά στο παιχνίδι, να πετύχουμε ένα γκολ και βλέπουμε. Είναι δύσκολα τα πράγματα, το ξέρουμε. Στο πρώτο παιχνίδι δεχθήκαμε εύκολα γκολ, κάναμε πολλά λάθη. Θα πρέπει να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε».

Για τα πλάνα του: «Είχαμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Σκέφτομαι να δοκιμάσω αύριο κάποια πράγματα. Κάποιους παίκτες σε διαφορετικές θέσεις. Πρέπει όμως να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχουμε στο μυαλό μας το παιχνίδι που έρχεται και το σκορ του πρώτου αγώνα με τη Βασιλεία. Έχουμε παίκτες που έμειναν πίσω σε ρυθμό, είναι ευκαιρία να βρουν ρυθμό, να δω και εγώ κάποια πράγματα. Πρέπει να διεκδικήσουμε αύριο το παιχνίδι. Είμαστε μεγάλη ομάδα, είμαστε ο ΑΠΟΕΛ».

Για το αν θα προκύψει ροτέισον και τις πιθανότητες για ανατροπή: «Το αποτέλεσμα είναι τέτοιο που δεν μπορούμε να μιλάμε για πιθανότητες. Κάναμε πολλά λάθη στον πρώτο παιχνίδι. Η διαφορά της Βασιλείας ήταν ότι ήταν πολύ συγκεντρωμένοι αμυντικά. Σκόραρε από δικά μας λάθη. Έχω κάποιες σκέψεις στο μυαλό μου. Δεν μπορεί να γίνει ροτέισον σε όλες τις γραμμές. Πρέπει να καταλήγω σε κάποιους παίκτες, για να βρω ένα κορμό. Το να αλλάζουμε συνέχεια παίκτες, δεν θα βοηθήσει να δεθούμε. Ακολουθούν 11 σημαντικά παιχνίδια γι’ αυτό σας είπα ότι μου δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσω κάποια πράγματα ώστε να έχω στο πίσω του μυαλού μου κι άλλες λύσεις. Ο Εφραίμ έρχεται από τραυματισμό όπως επίσης και ο Αλωνεύτης, ίσως τους δώσω ευκαιρία αύριο γιατί είναι έμπειροι και τους χρειαζόμαστε. Μου δίνεται η ευκαιρία αύριο. Το 0-3 δεν δείχνει την πραγματική εικόνα των δύο ομάδων και έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε πως ήταν ατυχές αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ