aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟυζουνίδης: Οι προτάσεις από Πολωνία και Σ. Αραβία και το «ναι» στον ΑΠΟΕΛ

Ουζουνίδης: Οι προτάσεις από Πολωνία και Σ. Αραβία και το «ναι» στον ΑΠΟΕΛ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιστρέφει στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» μετά από 12 ολόκληρα χρόνια και αναλαμβάνει τα ηνία του ΑΠΟΕΛ, αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε. Οι «γαλαζοκίτρινοι» προσπάθησαν και στο πρόσφατο παρελθόν να «ψήσουν» τον Εβρίτη τεχνικό να καθίσει στον «ηλεκτρικό» πάγκο της ομάδας, ωστόσο η απάντηση που είχαν πάρει τότε ήταν αρνητική.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Ίνγκεμπριγκστεν «συνέτριψε» το… ρεκόρ του Μπέιν

Ο 51χρονος προπονητής ήλπιζε τότε πως θα του δοθεί μια καλή ευκαιρία να δουλέψει στο εξωτερικό, αλλά μάταια. Προτάσεις είχε, όμως δεν προχώρησαν για διάφορους λόγους. «Είχα προτάσεις από Πολωνία και από Σαουδική Αραβία αλλά υπήρχαν θέματα και δεν προχώρησαν τα πράγματα για διαφορετικούς λόγους. Δεν θέλω να δουλέψω στην Ελλάδα», είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Face 2 Face» στο SDNA WEB TV.

Διαβάστε επίσης: Τα οκτώ πρόσωπα που θα συναντήσει ξανά ο Ουζουνίδης στον «Αρχάγγελο»

Και κάπως έτσι η προσοχή των περσινών πρωταθλητών στράφηκε προς τον Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, ο οποίος διαδέχθηκε τον Τόμας Ντολ. Η συνέχεια γνωστή για τον Νορβηγό τεχνικό, ο οποίος πήρε χαρτί απόλυσης 46 ημέρες μετά την πρόσληψή του, σπάζοντας ρεκόρ με τις λιγότερες ημέρες παρουσίας ενός προπονητής στον «Αρχάγγελο» επί θητείας Πρόδρομου Πετρίδη.

Διαβάστε επίσης: Ουζουνίδης: Η Ισπανία και οι ρόλοι Μοράις – Χατζηλούκα στον ΑΠΟΕΛ

Όσον αφορά στην επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη να πει «όχι» στην πρόταση που δέχθηκε τον Δεκέμβριο από τον ΑΠΟΕΛ; Η απάντηση είχε δοθεί από τον ίδιο πριν δεχθεί την πρώτη πρότασης από τους «γαλαζοκίτρινους». Απλά ενάμιση μήνα μετά εξακολουθούσαν να ισχύουν τα ίδια πράγματα. «Είναι επιλογή μου από τη στιγμή που δεν ήρθε κάτι που με ικανοποιούσε από το εξωτερικό. Δεν είναι εύκολο να κάθεσαι. Το τελευταίο διάστημα είμαι νευρικός. Υπήρχαν προτάσεις από ομάδες, τις οποίες απέρριψα», είχε πει όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που παρέμεινε στο ταμείο ανεργίας από τον Φεβρουάριο όταν αποχώρησε από την ΑΕΚ Αθηνών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ