aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟυζουνίδης: Η Ισπανία και οι ρόλοι Μοράις - Χατζηλούκα στον ΑΠΟΕΛ

Ουζουνίδης: Η Ισπανία και οι ρόλοι Μοράις – Χατζηλούκα στον ΑΠΟΕΛ

Στην Κύπρο αναμένεται εντός της ημέρας ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Ελλαδίτης τεχνικός είδε με καλό μάτι την προοπτική επιστροφής του στον ΑΠΟΕΛ μετά την κρούση που δέχθηκε από τη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων και θα περάσει για τρίτη φορά την πόρτα του Αρχαγγέλου, δεύτερη ως προπονητής.

Ο Εβρίτης τεχνικός παραμένει άνεργος από τον Φεβρουάριο του 2019, όταν απολύθηκε από την ΑΕΚ και το τελευταίο διάστημα ήταν στην Ισπανία, όπου παρακολούθησε από κοντά αρκετούς αγώνες της Πριμέρα και της Σεγούντα Ντιβιζιόν, αλλά και προπονήσεις της Λεβάντε.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Σε πρώτο πλάνο ο Ουζουνίδης, ωρίμασε το έδαφος για συμφωνία

Η λύση του Μαρίνου Ουζουνίδη προκρίθηκε από την πρώτη στιγμή που πάρθηκε η απόφαση της αντικατάστασης του Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν. Ο Νορβηγός επιστρέφει από τη χώρα του και παίρνει απολυτήριο έξι βδομάδες μετά την πρόσληψή του. Ο ΑΠΟΕΛ προχωρεί σε τρίτη αλλαγή προπονητή σε μία σεζόν- τέταρτη αν προστεθεί ο υπηρεσιακός Λουκας Χατζηλούκας- στην τελευταία ζαριά (ίσως γιατί με τους ρυθμούς που αλλάζει προπονητές δεν βάζει κανείς το χέρι στη φωτιά) για να διαφοροποιηθεί το αρνητικό κλίμα στον Αρχάγγελο.

Πέραν της αλλαγής προπονητή, οι πληροφορίες αναφέρουν πως αναλαμβάνει πιο ενεργό ρόλο στο τεχνικό επιτελείο ο Νούνο Μοράις, στο πόστο του βοηθού προπονητή, ενώ ο Λούκας Χατζηλούκας θα έχει καθήκοντα σκάουτερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ