aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟυζουνίδης για Σλόβαν: «Θέλουν μεγάλη προσοχή οι επιθετικοί της»

Ουζουνίδης για Σλόβαν: «Θέλουν μεγάλη προσοχή οι επιθετικοί της»

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης ενόψει του αυριανού αγώνα απέναντι στη Σλόβαν Λίμπερετς για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

«Θέλουν μεγάλη προσοχή οι επιθετικοί τους παίκτες. Πρέπει να κοιτάξουμε το στυλ παιχνιδιού του αντίπαλου. Υπάρχει η ιδαιτερότητα πως δεν υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η ψυχολογική προετοιμασία. Είναι μονό παιχνίδι. Πρέπει να περιορίσεις τα λάθη, για να περάσεις στην επόμενη φάση, δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Η Σλόβαν μπαίνει πολύ δυνατά στα παιχνίδια της, θέλει προσοχή. Πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες, να είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά. Ίσως και για τη Σλόβαν να είναι κακό που δεν υπάρχει κόσμος. Δεν με παρασύρει η τελευταία ήττα της Σλόβαν. Δεν θα αιφνιδιαστούμε ούτε εμείς, ούτε αυτοί. Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους», είπε.

Και πρόσθεσε: «Έχουμε δει πολλά παιχνίδια τους, όπως και αυτοί. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη, ξανά λέω είναι ένα μονό παιχνίδι. Για να περάσεις στην επόμενη φάση πρέπει να μην γίνουν λάθη. Μπορεί να μην έχει την εμπειρία του ΑΠΟΕΛ η Σλόβαν, αλλά περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουν πολύ καλούς παίκτες, ο Μοσκέρα, ο Γιουσούφ έιναι μια πολύ καλή ομάδα. Μπορούν να κάνουν την διαφορά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ