aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟυζουνίδης: «Δεν γίνεται αυτό. Είτε θα το αλλάξουν οι παίκτες, είτε εγώ»

Ουζουνίδης: «Δεν γίνεται αυτό. Είτε θα το αλλάξουν οι παίκτες, είτε εγώ»

Απογοητευμένος με την συμπεριφορά των παικτών του ΑΠΟΕΛ μετά το πρώτο γκολ της Πάφος FC δήλωσε ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Ελλαδίτης τεχνικός μιλώντας μετά την ήττα 2-0 στο «Στέλιος Κυριακίδης» τόνισε ότι η αναμέτρηση είχε δύο εικόνες, τόνισε ότι επιβάλλεται να αλλάξουν νοοτροπία οι παίκτες του και προειδοποίησε πως εάν δεν το πράξουν θα προβεί ο ίδιος σε αλλαγές προσώπων ώστε να γίνει αυτό.

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη

«Το παιχνίδι είχε δύο εικόνες. Η μια μέχρι που δεχθήκαμε το γκολ και η άλλη μετά που μείναμε πίσω στο σκορ. Ελέγχαμε 100% το παιχνίδι, με εξαίρεση μια αντεπίθεση. Είχαμε το δοκάρι και προϋποθέσεις, μας έλειπε η αποφασιστικότητα μέσα στην περιοχή. Και στο δεύτερο ημίχρονο το ελέγχαμε, χάσαμε την ευκαιρία με τον Μούσα και μετά έγινε το πέναλτι, το οποίο δεν έπρεπε να γίνει, ήταν αχρείαστο, γιατί ο παίκτης πήγαινε προς τα έξω. Το χειρότερο για μένα δεν ήταν η ήττα, παρόλο που είμαστε σε δύσκολη θέση στη βαθμολογία, αλλά η αντίδραση που δείξαμε μετά και αυτό που είπα στα παιδιά είναι πως αν το πιστεύω εγώ ο κόσμος και η διοίκηση δεν έχει σημασία, αλλά πρέπει να το πιστέψουν οι ίδιοι. Δεν γίνεται όταν δέχεσαι ένα γκολ να σκύβεις το κεφάλι. Είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Δεν γίνεται να προηγούμαστε πάντα κάποτε θα προηγηθεί και ο αντίπαλος. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι η αντίδραση. Είτε θα αλλάξει από τα ίδια τα παιδιά είτε θα βρω εγώ τον τρόπο με τους κατάλληλους παίκτες που έχουν αυτή την  νοοτροπία για να το αλλάξουν».

Αν μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να κατακτήσει τον τίτλο: «Μπορούμε να το διεκδικήσουμε. Είμαστε μέσα στον στόχο, παρόλο που είμαστε πίσω στη βαθμολογία. Η εικόνα μας είναι το πρόβλημα. Όταν υπάρχει μία εμφάνιση καλή και μετά 2-3 άσχημες δεν είναι εικόνα που αρμόζει σε εμάς. Δεν θα κατηγορήσω ποτέ τους παίκτες μου για μία ήττα, αλλά η αντίδρασή μας ήταν απογοητευτική. Το πρόβλημα είναι ψυχολογία, αυτό πρέπει να αλλάξουμε. Δεν θα μπω στη διαδικασία για το τι έγινε προηγουμένως στην ομάδα. Εγώ είμαι προπονητής αυτή την στιγμή στην ομάδα και εγώ πρέπει να βρω τη λύση».

Πώς βλέπεις τη συνέχεια και αν πιστεύεις ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο: «Αν δεν το πιστεύω εγώ τότε δεν μπορεί να το πιστέψει και η ομάδα. Εγώ το πιστεύω. Επαναλαμβάνω, εγώ ήρθα εδώ και πρέπει να δουλέψω με τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή. Πρέπει να βρούμε τη λύση και να είστε σίγουροι ότι θα την βρούμε»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ