aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟυζόχο: Ένας άνθρωπος ρε παιδιά, να μιλήσει με Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ...

Ουζόχο: Ένας άνθρωπος ρε παιδιά, να μιλήσει με Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ…

Από τη μία η επιθυμία στην Ομόνοια για να αποκτηθεί ο Φρανσίς Ουζόχο από την Κορούνια είναι υπαρκτή και διοικητικά επιβεβαιωμένη. Στο «τριφύλλι», επιθυμούν να κτίσουν γερές βάσεις σε κάθε θέση στο γήπεδο με παίκτες πρωτοκλασάτους και έτσι η θέση στα γκολπόστ δεν αποτελεί εξαίρεση.

Παράλληλα, με την αγορά των δικαιωμάτων του νεαρού Νιγηριανού κίπερ, η Ομόνοια θα αποκτήσει κι ένα δυνατό περιουσιακό στοιχείο. Παρόλα αυτά, η προσπάθεια των πρασίνων βρίσκει εμπόδια καθότι για τον Ουζόχο ενδιαφέρεται έντονα και ο ΑΠΟΕΛ, αλλά και ομάδες του εξωτερικού (τουλάχιστον έτσι γράφεται).

Η Λα Κορούνια παλεύει με τα… φίδια του υποβιβασμού στο ισπανικό πρωτάθλημα, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αλλά και διοικητικά σε σημείο που τής γύρισαν την πλάτη ισχυροί παράγοντες και τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει άτομο στο σύλλογο για να ασχοληθεί με το θέμα του Ουζόχο και να αξιολογήσει τις προτάσεις για τον δυναμικό κίπερ.

Με θολό διοικητικό μέλλον στην Κορούνια είναι θολό, τα νέα από τη Γαλικία δεν πρόκειται να έρθουν σύντομα. Το μοναδικό δεδομένο είναι ότι ο Ουζόχο, όπου κι αν καταλήξει, επιθυμεί να είναι βασικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ