aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟύτε στην προπόνηση!

Ούτε στην προπόνηση!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το πιο γρήγορο γκολ στην έως τώρα διαδρομή του πρωταθλήματος πανηγύρισε ο ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», κάτι που ασφαλώς αξιοποίησε στη συνέχεια ώστε να φτάσει στον στόχο του απέναντι στην Ανόρθωση.

Δεν χρειάστηκαν πάρα μόνο 14 δευτερόλεπτα ώστε να καταλήξει το τόπι στο πλεκτό του Αριέλ Αρούς, με έξι διαφορετικούς ποδοσφαιριστές να γίνονται κάτοχοι της μπάλας και να συνδυάζονται υποδειγματικά. Ένα γκολ όμορφο, τόσο σε δημιουργία όσο και σε εκτέλεση. Ο Λούκας Σόουζα έδωσε την πάσα στον Καρλάο, αυτός τη μεταβίβασε αριστερά, εκεί που βρισκόταν ο Ρομπέρτο Λάγο.

Ο Ισπανός ακραίος μπακ βρήκε με μακρινή μπαλιά τον Λορένσο Εμπεσίλιο, ο οποίος με τακουνάκι την προώθησε στον Γκάγιας Ζαχίντ. Αυτός με τη σειρά του βρήκε τον Μίκαελ Ποτέ που έκανε διαγώνια κίνηση στην περιοχή και επιτεύχθηκε με πλασέ το τέρμα. Και στην προπόνηση να γινόταν η εν λόγω φάση, έχουμε την εντύπωση δεν θα είχε εκτελεστή με τόση… μαεστρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ